Pokaż wyniki od 1 do 20 z 552

Wątek: nocnik chiński

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ależ się porobiło, potwornie mi głupio! Ja wciąż chcę nocniczek, a byłam na wakacjach i dlatego sie nie odzywałam. Galo, jeśli jeszcze mogę to wpłacę na konto, albo jeśli się tak da to dam Ci pieniądze w piątek. Baaaardzo przepraszam, że tak wyszło.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas

"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"

wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas
    Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gala Zobacz posta
    BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas

"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"

wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas

A to spoko, odetchnęłam...a już poczułam słowny lincz na swym karku(nie wspominając już o wizji "dupy zamiast gęby"). Tak w ogóle to niektóre z Was troszeczkę chyba przesadzają ze swoimi ostrymi wypowiedziami, może po prostu dziewczyny się nie odzywają, bo np. też nie ma ich obecnie na forum?
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

czy mozna dopisac sie jeszcze do zamowienia na nocniczki? jesli tak to jestem chetna, prosze o dane do prelewu na pw.

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

ale ze mnie gapa, dane do przelewu sa na str. 5, pozostaje tylko pytanie czy nocniczki sa nadal aktualne?

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

Bubusita e tam przesadzamy - a co tak trudno jest dac znac, ze sie wyjezdza i ze sie nie bedzie na necie iles tam? Umowa to umowa, czesc dziewczyn zaplacila i nie wie co sie dzieje (nie wiedzialo).
    Jak sie cos zaczyna to trzeba umiec tez skonczyc.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nie fajnie, jak ktoś rezygnuje, no pewnie, że nie, ale nie przesadzajmy znowu z obraźliwymi słowami pod adresem innych. Różne sytuacje mogły się wydarzyć u kogoś, nie o wszystkim musimy się dowiedzieć. Także bądźmy ludźmi. A umówmy się nocnik za 25 czy za 27 zł, to nie fortuna. No jasne, gdyby nagle zrezygnowało połowę osób, to cena wzrosłaby znacznie. Ale widzę, że część zrezygnowało, a kilka chętnych się pojawiło i nadal pojawia. Czyli chyba nie jest źle co? Bądźmy tolerancyjni i uszanujmy osoby rezygnujące. Nocnik, to w końcu tylko kawałek plastiku. A my jesteśmy ludźmi, czującymi istotami, każdy ma jakieś problemy i się z nimi zmaga. Takie słowa mogą komuś wyrządzić ogromną przykrość. A po co? Obyśmy tylko takie problemy z nocnikami mieli, tego wam wszystkim życzę.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Uprawnienia umieszczania postów