Pokaż wyniki od 1 do 20 z 552

Wątek: nocnik chiński

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Są jeszcze nocniczki??to ja się piszę i proszę o PW z danymi do wpłaty
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

Myśle ze spokojnie mozesz sie dopisac, gorzej jest gdy ktos sie chce wypisac.Dzisiaj wieczorem znowu robie rekonesans co i jak i dam znac jak tam sie sprawa nocnikowa ma , ale mysle ze jak bedzie brakowac jakis 2 lub nawet 3 wpłat to robimy zamówienie.
    Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ależ się porobiło, potwornie mi głupio! Ja wciąż chcę nocniczek, a byłam na wakacjach i dlatego sie nie odzywałam. Galo, jeśli jeszcze mogę to wpłacę na konto, albo jeśli się tak da to dam Ci pieniądze w piątek. Baaaardzo przepraszam, że tak wyszło.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas

"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"

wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas
    Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gala Zobacz posta
    BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas

"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"

wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas

A to spoko, odetchnęłam...a już poczułam słowny lincz na swym karku(nie wspominając już o wizji "dupy zamiast gęby"). Tak w ogóle to niektóre z Was troszeczkę chyba przesadzają ze swoimi ostrymi wypowiedziami, może po prostu dziewczyny się nie odzywają, bo np. też nie ma ich obecnie na forum?
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

czy mozna dopisac sie jeszcze do zamowienia na nocniczki? jesli tak to jestem chetna, prosze o dane do prelewu na pw.

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

ale ze mnie gapa, dane do przelewu sa na str. 5, pozostaje tylko pytanie czy nocniczki sa nadal aktualne?

Uprawnienia umieszczania postów