Są jeszcze nocniczki??to ja się piszę i proszę o PW z danymi do wpłaty![]()
Myśle ze spokojnie mozesz sie dopisac, gorzej jest gdy ktos sie chce wypisac.Dzisiaj wieczorem znowu robie rekonesans co i jak i dam znac jak tam sie sprawa nocnikowa ma, ale mysle ze jak bedzie brakowac jakis 2 lub nawet 3 wpłat to robimy zamówienie.
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
Ależ się porobiło, potwornie mi głupio
! Ja wciąż chcę nocniczek, a byłam na wakacjach i dlatego sie nie odzywałam. Galo, jeśli jeszcze mogę to wpłacę na konto, albo jeśli się tak da to dam Ci pieniądze w piątek. Baaaardzo przepraszam, że tak wyszło
.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas
"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"
wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas![]()
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
A to spoko, odetchnęłam...a już poczułam słowny lincz na swym karku(nie wspominając już o wizji "dupy zamiast gęby"
). Tak w ogóle to niektóre z Was troszeczkę chyba przesadzają ze swoimi ostrymi wypowiedziami, może po prostu dziewczyny się nie odzywają, bo np. też nie ma ich obecnie na forum?
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
czy mozna dopisac sie jeszcze do zamowienia na nocniczki? jesli tak to jestem chetna, prosze o dane do prelewu na pw.
ale ze mnie gapa, dane do przelewu sa na str. 5, pozostaje tylko pytanie czy nocniczki sa nadal aktualne?