Hej
Ja na wakacjach. dziekuje Pasiata za info na forum. Dostep do internetu mam ale z neigo zadko korzystam - wszak wakacje. A co do nocników to z 21 osob ktore zapisały sie na liste pieniadze poki co wpłaciło 10 osob ( w tym ja ) czyli czekam na reszte
a tu cisza. Czekam jeszcze do 2 sierpnia na wpłaty, jezeli do tej pory dalej beda wielkie braki na koncie to pisze do tych osob na pw. co z wpłata. Jezeli bedzie cicho sza to akcja " nocnikczki chinskie" zostaje zawieszona . I ew. wtedy bedzie sobie mozna kupic " miske " w Tesco, tudziez wiaderko. Jednak moja osobista prozba jest taka by o takich rzeczach pisac ew. w osobnym watku bo znowu sie robi małe zamieszanie.A troche czasu nad tym spedziłam zeby to jakos ruszyc, liczac , dzwoniac i piszac.I troche mi bedzie szkoda ze to pojdzie na marne. Jezeli jednak bardzo ktos juz nie chce tego nocnika bo pojawił sie temat miski itp to trudno tylko prosze sie okreslic jasno i konkretnie. Jezeli faktycznie sie tak zdazy ze wycofa sie pare osob to jednak bede chciała doprowadzic sprawe do konca. A cena pozostanie ta sama.
Pozdrawiam
Gala

. dziekuje Pasiata za info na forum. Dostep do internetu mam ale z neigo zadko korzystam - wszak wakacje. A co do nocników to z 21 osob ktore zapisały sie na liste pieniadze poki co wpłaciło 10 osob ( w tym ja ) czyli czekam na reszte
Odpowiedz z cytatem