ale z nas leszcze
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
A ja bym chciala sie dowiedziec, czy moja wplata wplynela i czemu sie Gala nie odzywa od kilku dni i nie odpowiada na PW![]()
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Hej
Ja na wakacjach. dziekuje Pasiata za info na forum. Dostep do internetu mam ale z neigo zadko korzystam - wszak wakacje. A co do nocników to z 21 osob ktore zapisały sie na liste pieniadze poki co wpłaciło 10 osob ( w tym ja ) czyli czekam na reszte
a tu cisza. Czekam jeszcze do 2 sierpnia na wpłaty, jezeli do tej pory dalej beda wielkie braki na koncie to pisze do tych osob na pw. co z wpłata. Jezeli bedzie cicho sza to akcja " nocnikczki chinskie" zostaje zawieszona . I ew. wtedy bedzie sobie mozna kupic " miske " w Tesco, tudziez wiaderko. Jednak moja osobista prozba jest taka by o takich rzeczach pisac ew. w osobnym watku bo znowu sie robi małe zamieszanie.A troche czasu nad tym spedziłam zeby to jakos ruszyc, liczac , dzwoniac i piszac.I troche mi bedzie szkoda ze to pojdzie na marne. Jezeli jednak bardzo ktos juz nie chce tego nocnika bo pojawił sie temat miski itp to trudno tylko prosze sie okreslic jasno i konkretnie. Jezeli faktycznie sie tak zdazy ze wycofa sie pare osob to jednak bede chciała doprowadzic sprawe do konca. A cena pozostanie ta sama.
Pozdrawiam
Gala
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
A ja powiem tak: nocnik chiński miałam w rękach a dzisiaj kupiłam będąc w TESCO tą miseczkę i wcale nie jest tak, że to jest to samo! Nocnik chiński ma przede wszystkim szerszy brzeg przez co pewnie będzie dziecia łatwiej usadzić a poza tym jest poręczniejszy i wygodniej się go trzyma między udami. Ja w każdym razie (mimo zakupu miseczki za 3,49) nie zamierzam rezygnować z zakupu nocniczka chińskiego!(Zresztą już zapłaciłam.)
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
ja tam czekam na nocnik (malo cierpliwie zreszta)
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
dalej czekam na wpłaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja niestety muszę zrezygnować z nocnisia. mamy ostatnio bunt nocnikowy a i przyoszczędzić czas. mam nadzieję, że nie sprawię moją niestałością zbyt dużego kłopotu. przepraszam![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
ja rowniez rezygnuje ;/
Malgosia, mama Mai // 11.05.2009 i Diany // 20.07.2011
Wpłat dalej brak ! I jak same widzicie wycofały sie juz 2 osoby, i mimo moich szczerych checi i takie tam akcja nocniczki prawdopodobnie upada. Potwierdze jeszcze jutro po kontakcie z annamamaalexa![]()
Moze jednak któras ma pomysł jak jednak " uratowac" te nocniki bo ja niestety nie moge jednak zamowic tyle nocników za ta sama cene bo popłyne z kasamoze ktos jeszcze chetny na nocniki - zwolniły sie dwie rezerawcje !!!!!
Strasznie mnie wkurzają takie sytuacje! Nie bardzo rozumiem deklarowanie się a potem wycofywanie rakiem... A co z osobami, które nie płacą i nawet się nie odzywają?? Gala się nakombinowała, część osób wpłaciła a teraz będzie trzeba sprawę odkręcać...
eeee, niefajnie, ja się tak napaliłam, mam nadzieję że jednak nam się uda, dla zainteresowanych,ja też kupiłam tę misko-nocnik w tesco i jestem zdania, że do chinskiego to mu daleko.
P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów
Nie mam teraz czasu przekopywać się przez cały wątek, ale jeśli to coś pomoże, to ja byłabym wstępnie chętna na taki nocnik. Piszę "wstępnie" bo muszę to powiedzieć mężowi, który dziś wraca późno z pracy, ale mam nadzieję, że nam wystarczy na zakup. Niech ktoś jeszcze raz napisze, ile to wyjdzie kasy.
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
Gala - moze oglos jakis deadline, bo ja wplacilam kase i nie bardzo mi sie chce czekac w nieskonczonosc...jak ma akcja upasc, to ja chetnie przeznacze moje srodki na cos innego..(nowa pieluszke).
dziewyczny - jezeli sie deklarujecie, to albo woz albo przewoz, a nie glowa w piasek - bez sensu tylko sie zamieszanie robi!
Ja się piszę na nocniczek. Wysłałam majla na prv.
Stasia 03.05.2008 , Jack 12.10.2009 , Toboma 3.07.2012
Dziewczyny spokojnie, może te ktore sie nie odzywają po prostu się wakacjują i nie mają dostepu do netu.
A te ktore zrezygnowały przynajmniej szczerze o tym napisały. Juz sie znalazły dwie chetne (monia52 i herbal2). Czyli dwa zwolnione juz maja chetne. herbal2 dorwij meza dzisiaj lub jutro i daj znac. Gala podała nr konta to wplacajcie dziewczyny.
Gala a ile masz tych niepoplaconych nocniczkow od dziewczyn ktore milczą?
Nocniczki mysle, ze warto kupic tyle ile juz macie obliczonych. Na pewno znajda sie chetni. Pytanie tylko za ile sztuk trzeba byłoby zalozyc??? Dużo tego? Jestes w stanie to policzyc?
Ostatnio edytowane przez yetta ; 03-08-2009 o 22:23
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
mamaduo ja juz podałam deadline ale jak dla mnie wszystko sie tak ciagnie przez wakacje ( ja sama byłam wyjeta koło 3 tygodni z obiegu ), sama bym chciała sprawe juz zamknac bo tez mnie to meczy i z miła checia posiedziałabym teraz sobie z kasiazka niz po raz enty liczyła co i jak
no ale policzyłam i wychodzi na to ze......
dwa miejsca ktore sie zwolniły zajmuja monia52 i herbal2
12 osob wpłaciło na konto ( w tym ja )
13 osoba wpłaci pieniadze jutro
14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy daw tygodnie na nia ?!
15 i 16 osoba to monia52 i herbal2 czekam na ich wpłaty
17 osoba to annamamaalexa , ale ona nie bedzie wpłacac pieniedzy na moje konto bo pieniadze pojda tak czy siak pozniej do niej
i w tym wypadku wychodzi na to ze nie wpłaciły jeszcze 4 osoby
wiec mam straszna prozbe do Was dziewczyny
PROSZE NAPISAC MI NA PW KTO ZAPŁACIŁ WYSTARCZY NICK Z CHUSTINFO
ja wtedy bede miała czarno na białym kogos scigac a komu podziekowac za miła współprace![]()