Jaka cena wychodzi za nocniczek?
Jaka cena wychodzi za nocniczek?
yetta, ja chętnie skorzystam i dziękuję
P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów
Dziewczyny!
Rozmawiałam dzisiaj z Galą, która jest na wakacjach i nie ma dostępu do netu. Sprawa wygląda na dzień dzisiejszy tak, że nocniczek za sztukę kosztuje 4,80 euro + koszta przesyłki - coś koło 21euro. Trzeba będzie teraz przelać pieniążki Gali na konto i wtedy będzie "się realizować" zamówienie. Gala wraca w środę i wtedy napisze dokładnie, co i jak - ja tak tylko, żeby Was uspokoić i upewnić, że wszystko jest na najlepszej drodze![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Dziewczyny!
sprawy mają się tak ,ze ja jestem na 100% zdecydowana na ten nocnik.
ale mam coraz mocniejsze skurcze przepowiadające i w każdym momencie mogę sie ewakuować do szpitala, dziś, jutro, za tydzień..
Gdyby tak się stało, ze będzie zbiórka kasy, a ja sie nie będę odzywać to to oznacza ni mniej ni wiecej ,że rodzę.
Gdyby ktoś z krakowa był skłonny w takiej sytuacji za mnie założyć..choć mam nadzieję ,że nie będzie takiej potrzeby, będę zobowiązana![]()