Pokaż wyniki od 1 do 20 z 552

Wątek: nocnik chiński

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

Jaka cena wychodzi za nocniczek?

Chustomanka Awatar andzia_1978
    Miejscowość
    pomiędzy wawą a wołominem

Domyślnie

yetta, ja chętnie skorzystam i dziękuję
    P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
    jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Dziewczyny!
    Rozmawiałam dzisiaj z Galą, która jest na wakacjach i nie ma dostępu do netu. Sprawa wygląda na dzień dzisiejszy tak, że nocniczek za sztukę kosztuje 4,80 euro + koszta przesyłki - coś koło 21euro. Trzeba będzie teraz przelać pieniążki Gali na konto i wtedy będzie "się realizować" zamówienie. Gala wraca w środę i wtedy napisze dokładnie, co i jak - ja tak tylko, żeby Was uspokoić i upewnić, że wszystko jest na najlepszej drodze
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Chustomanka Awatar isia77
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pasiata Zobacz posta
    Dziewczyny!
    Rozmawiałam dzisiaj z Galą, która jest na wakacjach i nie ma dostępu do netu. Sprawa wygląda na dzień dzisiejszy tak, że nocniczek za sztukę kosztuje 4,80 euro + koszta przesyłki - coś koło 21euro. Trzeba będzie teraz przelać pieniążki Gali na konto i wtedy będzie "się realizować" zamówienie. Gala wraca w środę i wtedy napisze dokładnie, co i jak - ja tak tylko, żeby Was uspokoić i upewnić, że wszystko jest na najlepszej drodze

rozumiem, że koszty przesyłki 21 euro za całość, do podziału - nie od nocniczka?
    Karolina 20.11.2008; Aleksander 16.08.2011; Bartosz 21.05.2018.

Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez isia77 Zobacz posta
    rozumiem, że koszty przesyłki 21 euro za całość, do podziału - nie od nocniczka?
    Też mam taka nadzieję
    Gala powinna dzisiaj wrócić i wtedy wszystko dokładnie napisze, co i jak!
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziewczyny!
    sprawy mają się tak ,ze ja jestem na 100% zdecydowana na ten nocnik.
    ale mam coraz mocniejsze skurcze przepowiadające i w każdym momencie mogę sie ewakuować do szpitala, dziś, jutro, za tydzień..
    Gdyby tak się stało, ze będzie zbiórka kasy, a ja sie nie będę odzywać to to oznacza ni mniej ni wiecej ,że rodzę.
    Gdyby ktoś z krakowa był skłonny w takiej sytuacji za mnie założyć..choć mam nadzieję ,że nie będzie takiej potrzeby, będę zobowiązana

Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    Dziewczyny!
    sprawy mają się tak ,ze ja jestem na 100% zdecydowana na ten nocnik.
    ale mam coraz mocniejsze skurcze przepowiadające i w każdym momencie mogę sie ewakuować do szpitala, dziś, jutro, za tydzień..
    Gdyby tak się stało, ze będzie zbiórka kasy, a ja sie nie będę odzywać to to oznacza ni mniej ni wiecej ,że rodzę.
    Gdyby ktoś z krakowa był skłonny w takiej sytuacji za mnie założyć..choć mam nadzieję ,że nie będzie takiej potrzeby, będę zobowiązana
    Nic się Kobieto nie przejmuj tylko się spokojnie "rozpakowuj" a my już to tak zrobimy, żebyś miała swój nocnik
    Powodzenia i do zobaczenia w Fidze!

Uprawnienia umieszczania postów