Pokaż wyniki od 1 do 20 z 552

Wątek: nocnik chiński

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=5963

to własnie ten watek i w pierwszym poscie widac ten nocnik , nie wiem po ile teraz euro stoi ale jak na moje oko za sam nocnik wyjdzie jakies 21-22 zł + przesyłka a ile to nie wiem , mysle ze im wiecej zamowimy tym opłata bedzie mniejsza, no a potem to jeszcze trzeba bedzie doliczyc poczte polska....
    Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

że się tak zapytam..a w czym on lepszy od innych nocniczków? tzn jaka jest filozofia chińskeigo nocniczka??

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    że się tak zapytam..a w czym on lepszy od innych nocniczków? tzn jaka jest filozofia chińskeigo nocniczka??
    No właśnie? Ja i tak będę się upierać,że zwykły nocnik z podparciem plecków za 6 zł jest lepszy i tańszy. Nie rozumiem tej mody na te chińskie nocniki. Co w nich lepszego. Oświećcie mnie proszę.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamusia Jasia Zobacz posta
    No właśnie? Ja i tak będę się upierać,że zwykły nocnik z podparciem plecków za 6 zł jest lepszy i tańszy. Nie rozumiem tej mody na te chińskie nocniki. Co w nich lepszego. Oświećcie mnie proszę.
    Nocnik z podparciem dla plecków za 6 zł jest raczej stacjonarny, ze sobą go nie zabierzesz - a nocnik chiński służy do pakowania go w torbę i wysadzania dziecia gdzie tylko mu się zachce. Ot i cała chińska filozofia
    Polecam poczytanie przypiętego wątku annymamyalexa o akcesoriach do EC

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nie żebym się czepiała ale jakoś różnica w wielkości..no chyba że mi ktoś tu da foty z porównaniem ...pomiędzy nocnikiem chińskim( w sumie też nie drogi) a normalnym, wg mnie nie wychodzi na wielką niekorzyść zwykłego.ale oczywiście nie widziałam na żywo więc mogę się mylić

Chustomanka
    Miejscowość
    A. Ł

Domyślnie

nocnik chiński jest pomocny przy stosowniau EC u maluśkich dzieci które jeszcze nie siedzą same, Takiego 2 miesięczniaka nie posadzi się przecież na zwykły nocnik a trzymając nocniczek między nogami mozna malucha wysadzić.
    Ten nocniczek jest dla stosujących EC i jako turystyczny.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    Nie żebym się czepiała ale jakoś różnica w wielkości..no chyba że mi ktoś tu da foty z porównaniem ...pomiędzy nocnikiem chińskim( w sumie też nie drogi) a normalnym, wg mnie nie wychodzi na wielką niekorzyść zwykłego.ale oczywiście nie widziałam na żywo więc mogę się mylić
    TUTAJ podane są wymiary chińskich nocników - maleństwa toto są, bez porównania do stacjonarnych. Ja niestety porównawczo nie sfotografuję, bo chińskiego nie mam

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

tak czy siak watek chyba podupadł bo chetnych brak na nocniki. Ja widziałam taki chinski i fakt malutki i poreczny, jak probowałam kiedys wysadzic Zosie na normalny to ona bardziej wisiała nad nim niz " siedziała " no i z normalnym nocnikiem to jakos tak nie bede paradowac w torebce zeby wysikac dzieciaka
    Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)

Uprawnienia umieszczania postów