Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: MT- Pathi czy LL?

Mieszany widok

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Możesz też kupić większy na wyrost i na początki wiązać z wywiniętym na panel pasem. Alci mt są dwurozmiarowe. Przy takim zawiązaniu nóżki wypadają w tym węższym miejscu a mt starczy Ci dzięki temu na kilka sezonów.

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dankin-82 Zobacz posta
    wiesz co, ja takiemu maluszkowi nie fundowałabym 44cm, lepiej poszukac coś w odpowiednim rozmiarze lub po prostu poszukac dwu rozmiarowego mt lub po prostu uszyc "pod siebie" i swoje potrzeby
    Gdybym miała możliwość uszyć samej, pobawiłabym się w testowanie różnych rozwiązań A na gotowce Alci skusiłam się, bo wychodzą taniej niż nowy, na zamówienie.
    Pasy naramienne i biodrowy dobrze jak sa wypełnione bo fajnie odejmują słodkich kilogramów
    Tyle to ja wiem sama Nosiłam parę plecaków w życiu. Miałam na myśli, że nie miałam w ręku ani na sobie żadnego MT i nie mam żadnego przyłożenia do rzeczywistości.
    na forum jest ogrom tematów dotyczących mt, warto troszkę posiedziec i zgłębic temat i wybrac ideał dla siebie
    Od czytania MTwątków w głowie zaczęłam mieć lekką kołomyję. A ideał, obawiam się, tylko w praktyce da sie dobrać, nie w teorii

Cytat Zamieszczone przez marta-la Zobacz posta
    Możesz też kupić większy na wyrost i na początki wiązać z wywiniętym na panel pasem. Alci mt są dwurozmiarowe. Przy takim zawiązaniu nóżki wypadają w tym węższym miejscu a mt starczy Ci dzięki temu na kilka sezonów.
    Dzięki! Dokładnie tej informacji potrzebowałam
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

mi tylko chodziło że są dziewczyny na forum które szyją cudeńka, cena bardzo korzystna, czas oczekiwania ok, szyją typowo pod Ciebie; nie pisałam że sama masz sobie uszyc
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

A czy użytkowałyście MT LL bambusowe? Bo ja się przymierzam do mietkowego zakupu i też mam podobny dylemat.... LL czy Pathi??

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

dla mnie LL było ok, lubiłam i często używałam tego miecia, niestety poleciał uszczęśliwiac innego chuściocha a ja za nim tęsknie

Obie "firmy" są ok, tylko kwestia odpowiedniego dopasowania wimiarków
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

W końcu kupiłam Pathi i jestem zachwycona Sztruks się sam nierozmotuje, więc nawet po rozwiązaniu węzłów mt się trzyma. No i fason fajny, bardzo wygodny.

Tutaj górna część pleców odwinięta w dół
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Uprawnienia umieszczania postów