Wzór mi się podoba, kolory też. Tylko cena mi nie pasuje![]()
A ja dość długo marudziłam o wymianę czerwonej na szarą i nie udało mi sięPytałam, czy nikt nie chce wymienić. Ale to dobrze nawet-zdążyłam kilka zimnych wiader na głowe wylać, żeby sobie uzmysłowić, że mne mania no-cottonowa dopadła i kupiłam i wzór i kolor nie w moim typie, byle tylko "upolować limita dla siebie"
![]()
mnie chyba jednak nie rusza. ani szara ani czerwona.
K. 2009M. 2012
jest super nosna
A ja się zastanawiam, czy jednak nie wolałabym czerwonej. Cieplejsza jest. Z drugiej strony te kwiatuszki to nie mój klimat, ale na popróbowanie no cottona mam ochotę.
Zakochałam się w mojej czerwonej Lutei i zastanawiałam się czy by sobie szarej nie sprawić, ale stwierdziłam, że jednak nie - już dużo ciekawsze są moje szare mille![]()
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
jeszcze się zastanawiam czy ją zostawię,bo może wymienie,narazie tylko motana raz.ale jak zostawie to się odezwij
no i tak patrzę na te zdjęcia w akcji..
i jakiś taki wsiowy mi się ten wzór wydaje. jestem w szoku, ale nie podoba mi się.![]()
na żywo wygląda elegancko,mószę zrobic inne foty te były na szybko
Ty zamotalas na lewej stronie?
Zazwyczaj ta ciemna jest lniana, i teoretycznie powinna byc na zewnatrz, bo bambus miekszy i przyjemniejszy dla skory dziecka, zwlaszcza w upal
A chusta ladna, zyskuje po zamotaniu, chociaz mi sie b dmuchawce i tak podobaja![]()
jakoś jasna bardziej mi podeszła
Jej pięknauwielbiam takie kwiatkowe esy-floresy i szary to mój kolor
cudna
![]()
Ciekawa sprawa.
Jak były foty samej chusty, to mi się szara bardziej podobała.
Ale po fotach w akcji stwierdzam, że czerwona podoba mnie się bardziej zdecydowanie.
Choć i tak obie wyglądają jakoś tak zasłonkowo nieco... czy może jak poszewki na pościel... o tak tak! Jak poszewki! Nie moja estetyka jak to się teraz trendowo mówi![]()
Nie wiem, czy nie poczekam na niespodziankę natkową, o której pisała Natalia. Ale wczesniej jeśli się da kupię cokolwiek no cotton, żeby spróbować.
Rusze mi i czerwona i to szarablyszczy jak silkowa. dziewczynki napiscie jak ona jest po-praniu,teraz musie miec juz trzecie dziecko zebys nosic te pieknosci
http://naturalno.com.ua/ - sklep internetowy - chusty NATI, LENNYLAMB, ubrania dla karmijacych mam, kosmetyki naturalne
Liza 12 lipca 2006 roku i Iwanek 16 lutego 2009 roku.