Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Wiązanka dla malucha??

Chustomanka Awatar picikola
    Miejscowość
    jakby Toruń

Domyślnie Wiązanka dla malucha??

Która będzie fajnie wiązała maluszka.
    Mamy 1,5 mca i ponad 5kg, elastyki przetestowane, "jakieś" wiązanki już do nas idą, ale dopiero teraz się zaczęłam zastanawiać, że może poza kolorkami, grubość też będzie miała znaczenie.
    To które chusty będą najodpowiedniesze na pierwsze wiązania?
    Michał.02 i Tymon.08

Chustonoszka Awatar chaali
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie Re: Wiązanka dla malucha??

z tego co dziewczyny piszą to indio jest świetne dla maluszków-milutkie, mięciutki, przytulaśne
    macałam jedno i rzeczywiście potwierdzam, natomiast nigdy nie miałam na dłużej tej chusty
    mój synek do tych cięższych się zalicza i naszą pierwszą była Nati, z której byłam i jestem bardzo zadowolona
    mamy też storcza pasiaka i Lane, bo są doskonałe dla klocuszków i bardzo je polecam!!
    Twojemu maluszkowi ubywać nie będzie i jeśli nie planujesz większych chustowych zakupów zastanów się nad jakąś ujmującą kilogramy(wierz, mi przyda się bardzo w przyszłości )
    choć wiesz, plany planami a szaleństwo zakupowe i chęć wypróbowywania nowych rzeczy często bierze góre
    Tymonek Jeremi-08.04.2008 aniołek Konstancji 3.11.2011[*] Ignaś Kosma-13.08.2013
    CUDA BOŻE

moje rękodzieło:
    https://www.facebook.com/pages/Koral...2779454?ref=hl

Chusteryczka Awatar IwontaG
    Miejscowość
    Sandomierz

Didki bawełniane faktycznie są milutkie i mięciutkie i dla maluszka będą fajne, ale jest chusta, która według mnie dla maleństwa nadaje się idealnie to Vatanai, nie dość, że są piękne, cieniutkie to bardzo fajnie się wiążą i super noszą.

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Dla maluszka nadają się wszystkie miękkie Ja od 6tyg. życia młodego noszę go w Babylonii i jestem bardzo zadowolona. Kieruj się gustem i tyle, jedynie rapalu sobie odpuść bo mega sztywne jest.
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Uprawnienia umieszczania postów