dziewczyny poradźcie,
to ma być moja pierwsza chusta, Filip ma 5 m-cy,
im więcej czytam, tym większy mętlik w głowie![]()
byłam u Hanti, żeby popróbować, ale mój wrzaskun nie nadaje się na spotkania, zęby idą i cierpimy wszyscy
dziewczyny poradźcie,
to ma być moja pierwsza chusta, Filip ma 5 m-cy,
im więcej czytam, tym większy mętlik w głowie![]()
byłam u Hanti, żeby popróbować, ale mój wrzaskun nie nadaje się na spotkania, zęby idą i cierpimy wszyscy
Ja teraz, dla ewentualnego maluszka, kupiłabym Leosia natur. Idealna chusta, tkana, a jednocześnie bardzo elastyczna. Barzdo żałuję, że nie można było kupic takiej gdy Isio był malutki![]()
Marta, mama Zosi, Ignasia, Tosi i Jasia. http://oppamama.blogspot.com
leoś storchenwiege albo bawełna limitowana didymosa,stuprocentowo miękkie od pierwszego prania i dobrze wiążące się na malutkich dzieciątkach.
do tego cena zachęcająca.
czegóż chcieć więcej?
Zdecydowanie Indio Didymosa. Jak dla mnie Leo Storchenwiege to chusta mocno przereklamowana, już wolę pasiaki od Leo, przynajmniej ładniejsze.
Ja mam Leo marine i uważam że jest świetny, wcześniej nosiłam w starej nati - też była fajna ale Leoś jest mięciutki i świetnie się dociąga. Przez jakiś czas nosiłam w indio pożyczonym od Lindy i zdecydowanie indio muszę mieć, ale obok Leo a nie w zamian!
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
za chwilę twój syn będzie ciężki.Zamieszczone przez madalena
wybierz porządnego didymosa.
dla ciężarków też: neobulle i babylonię polecam.
Mam Leo Natur był kupiony na lato i bardzo dobrze spełnił swoje zadanie, to właśnie z nim wyszła mi moja pierwsza porządna kieszonka, dziecko nie osiada, i jest to chusta miękka od razu po pierwszym praniu i wiem, ze tą chustę zostawię aby czekała na następnego Chuscioszka.a Didek poszedł dalej w świat choć podobały mi się jego kolorki.
didekmięciutkie, miłe i dobrzenośne indio
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
najlepiej byloby oba
Moim zdaniem i indio i leos nosza podobnie, podobnie sie dociagaja, ale wole leosia, moglabym miec i leosia i indio, albo leosia. i mam leosia. Mel wazy ponad 10kg i jakos nie czuje tych kilogramow bardziej niz w pasiaku
Amelka 07-09-2007
Olaf 21-10-2012
dzięki,
widzę, że zdania są podzielone,
muszę w końcu kupić i sama sprawdzić
od samego wybierania didka można dostać zawrotu głowy. Nawet jeśli człowiek ograniczy się tylko do indio. Z leo dużo prościej.Zamieszczone przez madalena
Polecam Leo, bo mam takowe. Nabyłam jak Noszony osiągnął 9kg i w hopku wszystko się rozjeżdżało, w leo nic sie nie rozjeżdża, mimo iż dobijamy już do 11kg.
R. 2007; J. 2009
kup co uwazasz za ladne.Zamieszczone przez madalena
taka ladna chuste bedizesz nosic. nie wazne czy strocz czy didek.
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
obie są świetne!!
my mamy storcza pasiaka i jestem bardzo zadowolona toteż szczerze polecam!!
Tymonek Jeremi-08.04.2008aniołek Konstancji 3.11.2011[*]
Ignaś Kosma-13.08.2013
CUDA BOŻE
moje rękodzieło:
https://www.facebook.com/pages/Koral...2779454?ref=hl
Ja mam leosia i indio bawełnianie mocno złamane, mięciutkie. Mi osobiście lepiej nosi sie w leosiu i gdybym miała sie zdecydowac na jedna chuste to byłby to leoś. Ale z kolei mojej koleżance, która testowała obie moje chusty bardziej do gustu przypadło indio. Najlepiej by było jak bys miała okazje przetestowac oba![]()
madalena-takich pytań się tutaj nie zadaje,bo potem człowiek ma jeszcze wiekszy mętlik w głowie![]()
Grimma ma rację-wybierz to,co Ci się podoba.Ja wolę didka.
w rzeczy samej. leoś dobry, didymos dobry. od czegoś trzeba zacząć... później to już z górki...