Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: spiacy dziec na plecach

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie spiacy dziec na plecach

indio welniane jest absolutnie innym indiem niz zwykle. i w nim plecaczki wychodza mi znacznei lepiej..
    i wczoraj moj dziec uznal ze plecaczek jest na tyle dobry ze mozna w nim spac.
    i tu zaczynaja sie schody. bo jak ta glowe zabezpieczyc??
    rak z gumy nie mam, ani nikogo pod reka kto by pomogl..
    i tak lazlam ze schiza ze mu sie glowka odegnie
    gdzies juz cos o tym czytalam tylko zupelnie nie wiem kto cos o tym pisal
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie Re: spiacy dziec na plecach

w plecaku z krzyżem naciągasz boczną połę
    w zwykłym - albo podciągasz krawędźdo góry albo . owijacie się wspólnie dodatkowym szalikiem co podtrzymuj lepetynke
    sorry za chaotyczne pisanie, ale własnie chory Franek śpi na moich plecach i ciężko mi się do laptoka schylać

Chustomanka Awatar yerba

A ja nie robię nic. Kuba sam łeb trzyma wtulony. trenowałam z chustką/szalem i za KAŻDYM razem się budził jak mu głowę zapinałam. To samo działo się przy próbach naciągnięcia poły na głowę - ale tego ostatniego to ja sama nie zrobię za diabła. Może mam za krótkie i za mało wyginające się łapy.

Grimmo, śniłaś mi się dziś Ty i Wojcieszek. Nie wiem skąd się wzięłaś w moim śnie, ale miałaś W. na plecach zamotanego w dwa szale takie "andyjskie" i przyszłaś do mnie jak siedziałam nad Wisłą mówiąc, że tu często bywasz. I dałaś Wojcieszkowi kiełbasę do upieczenia na ognisku...A on jadł.
    przychówek: Pierwszy (czerwiec 2007) i Druga (maj 2010)

http://www.pomoz-amelce.pl

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa

barrbarra, ciekawe masz sny, ciekawe czy prorocze...

matka czworga
    i psa

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Cytat Zamieszczone przez barrbarra

Grimmo, śniłaś mi się dziś Ty i Wojcieszek. Nie wiem skąd się wzięłaś w moim śnie, ale miałaś W. na plecach zamotanego w dwa szale takie "andyjskie" i przyszłaś do mnie jak siedziałam nad Wisłą mówiąc, że tu często bywasz. I dałaś Wojcieszkowi kiełbasę do upieczenia na ognisku...A on jadł.
    hmm
    nad wisle uwielbialam chodzic jak bylam na studiach. szczegolnie pamietam jeden pierwszy dzien wiosny. jadlam kieblaske pod mostem gdanskim (taka pieczona) ze swoim kolega ze studiow. rzeka byla pokrywa krą..
    siedziec i patrzec sie w wode uwielbialam
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

ja najczęściej jesienią apaszkę z głowy ściągam i głowę łapie a jak nie mam, to w prostym plecaku mocniej dociągam górną krawędź, a z krzyżem jak od ramienia podciągniesz krawędź chusty do góry i przechylisz się na tą stronę, to słowa sama wpada pod połę
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Uprawnienia umieszczania postów