Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kółka mi zjeżdżają!!??

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Kółka mi zjeżdżają!!??

Obejrzałam kilka razy ten film
    http://pl.youtube.com/watch?v=oPoa1DoCilQ do tego poczytałam, zobaczyłam inne...
    I co?
    Zaczynam podejrzewać, że ta miła pani kółka to sobie agrafką przypięła do bluzki...
    Dlaczego jej się nie przesuwają???? Przy dociąganiu.
    A mi bardzo??

I gdzie powinny być kółka jak wrzucam Gościa na plecy?? Też na obojczyku? ( W najlepszym razie mam je miedzy piersiami-trochę powyżej, ale na środku...)

Pomóżcie Doświadczone Kobiety, proszę.
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie Re: Kółka mi zjeżdżają!!??

jest kilka patentów aby ci nie zjeżdzały 0 nie ciągnij w dół jak dociągasz tylko w strone jakby dziecia

a jak masz na plecach to kółka na wysokości talii albo tuż pod biustem - wedle upodobań.

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

kółka - wysoko, ale tak żeby sie nie wrzynały.
    materiału duuuuużo pod pupę, ponad połowę.
    a dociąganie: odciągnij od siebie ogon, tak żeby kółka siętrochę jakby rozdzieliły i pociągnij ale nie w dół ani w dół po skosie tylko równolegle do górnej krawędzi chusty na dziecku - poziomo.
    jak mocno odsuniesz ogon od siebie przed dociągnięciem, kółka się przesuną bardzo niewiele.

i ważne: materiał musi być ładnie równo ułożony w kółkach - najlepiej to dobrze przygotować przed zakładaniem chusty na siebie. odwróć ogon z kółkami lewą stroną do góry i rozłóż materiał w kółkach.

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Dzięki, dzięki.
    Wzięłam do serca, staram się pamiętać. No i jakby lepiej
    Choć w sumie to mało ostatnio ćwiczymy, bo S. jakiś taki samobieżny-niezależny się zrobił, w domu właściwie nie noszę, a wyjść jakoś mało ostatnio w tereny chustowe. Spacerowy to on jest w wózku i samobieżny też już - zwłaszcza po szurających liściach!

Ale jeszcze raz ukłony za poradnictwo.
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Uprawnienia umieszczania postów