Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Miło tu u Was. Mogę dołączyć?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Agna
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie Miło tu u Was. Mogę dołączyć?

Witam Was serdecznie. Mam na imię Agnieszka. "Kolejny raz" jestem mamą po raz pierwszy. Starsze dzieci mają 12 i 10 lat i wszystko znowu jest dla mnie nowe
    Pierwszy raz o powrocie chustowania usłyszałam w porannym programie TV. Potem trochę szperałam w internecie. Jak tylko urodziła się Zosieńka - kupiłam elastyka. Urodziła się 4 kwietnia i pierwsze wyjście z domu z chustą to były zakupy wielkanocne. Mała była zachwycona, ale reakcje ludzi prawie wyłącznie negatywne i często wyrażane dość głośno i oficjalnie prosto w oczy. KIlka tygodni temu kupiłam tkaną bo było nam za gorąco. Teraz nosimy się częściej a Zosia wysoko wystawia główkę i kręci nią ciekawsko na wszystkie strony. Teraz trochę rzdziej i mniej bezczelnie mnie obgadują, ale i tak mi jakoś trudno. Mieszkam w małym mieście i dopiero 2 dni temu zobaczyłam w C Handlowym inną chustomamę. Optymistyczne.

Zazdroszczę wam po cichu, kiedy przeglądam forum. Przeglądam różne wątki, wasze stronki, sklepy - super. Nareszcie widzę, że są na świecie podobnie myślący ludzie. A już byłam gotowa uwierzyć, że to ja jakaś anormalna jestem...

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Witaj!
    Za dziwoląga też robiłam, z czasem się ludzie przyzwyczaili i nawet następców mam
    Czuj się jak u siebie
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar goshya
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Witaj i czuj się jak u siebie

w miarę czasu ludzie się przyzwyczają

u mnie to chyba myślą, że ja jakaś bidula jestem, bo w szmacie noszę...
    Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014

Chustomanka
    Miejscowość
    Glasgow, UK

Domyślnie

hej!
    negatywnymi reakcjami sie nie przejmuj, ja dopiero jak przestalam nosic slysze pozytywne opinie... bo okazuje sie, ze jestem bardzo rospoznawalna na moim osiedlu (to pani w takim kocu kolorowym nosila, prawda? ), i teraz dopiero mnie zagaduja ludzie mowiac jakie to fajne bylo, ze nosilam, i ze mloda teraz taka super pewnie dlatego
    rozgosc sie, czytaj, nos

Aga, mama Alii

demona
    Guest

Domyślnie

Hej Mozemy do Ciebie przyjechac ludzi postraszyc???

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witaj serdecznie!
    Tak, zrobimy zlot u Agny. Tylko gdzie tak dokładniej?

Chusteryczka Awatar Agna
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

Jak miło i pozytywnie! Dzięki!
    Mieszkam w Redzie. Niby niedaleko od Gdyni, ale czasem myślę, że tu właśnie jest koniec świata. Bardzo miło by mi było, gdyby ktoś zechciał się tu "zlecieć". Na samą myśl o takim przemarszu chodnikiem micha się uśmiecha

Uprawnienia umieszczania postów