Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 76

Wątek: jaką chustę wybrac?

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jaśnie Pani tak jak gdzie s wyczytałam ostatecznie chyba zrezygnowałaś z tej chusty????

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

No na szczescie tak, bo w/g bardziej oblatanych chustonoszacych jest do bani a ja i moje dziecie jestesmy blizej rozmiaru XL i chusta, ktora sie wrzyna jest niedopuszczalna

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

to co teraz postanowiłaś?

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Bede dalej plakac i wzychac do Didymosa Simon zbieram kaske narazie, bo jak na zlosc na angielskim ebayu nie ma a ja tylko tam moge kupowac, bo mam konto w angielskim banku i niestety utknelam w Polsce teraz bez waznej karty bankomatowej i tylko przelewy na konto moge robic... nic wiecej....

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

wlasnie znalazlam strone sklepu internetowego w Anglii, gdzie maja tego Didymoska, napisalam do nich maila czy mi wysla do Polski i czy moge przelewem placic, bo tam jednak karta wola trzymajcie kciuki

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

no to TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!! a potem dasz poogladać i pomacać?????

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serafinka
    no to TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!! a potem dasz poogladać i pomacać?????
    no problema!!!! nawet teraz to ponosic dam!!! wszystko zalatwione, dzieki uprzejmosci pani co tam pracuje, bo za granice nie wysylaja w sumie, ale mi sie zgodzili i juz zaplacone i czekam I'M SO HAPPY!!!!!!

Domyślnie

Jasnie Pani, daj namiar na ten sklep!
    Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
    Biżuteria ręcznie robiona

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

o dzizas, to bylo w didymosie w niemczech kupic, tez przelewem placisz, za granice wysylaja i simon 100 euro kosztuje, nie 150
    albo mojego za 230 hehe prawie nowka

no nic, jak go dostaniesz zapopmnisz o wydatkach
    Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki

http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Wiem, ale tu chodzi o to, ze utknelam do stycznia w PL, praktycznie bez zadnych dochodow i bez karty do bankomatu, a konto na ktorym mam jakies pieniadze mam w Anglii i musialam zakupic od angielskiej firmy, bo z mojego konta bez karty nie mozna robic zagranicznych przelewow. z tej firmy tez mnie odsylali do niemieckiego didymosa, ale ja nie mam wyboru za bardzo

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Don Kaczka jakbym miala w Pl kase to bym z twoich komisowych cos wybrala

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

ło jezu to zes utknela niezle, zycie bez gotowki ciut trudne coo? ja niby tez karty wszedzie, ale czasem jakas kasa gotowka niezbedna

a z tym przelewem to dziwnie masz, ja zeby robic zagraniczne przelewy nic nie musze specjalnego, w obrebie unii ida jak zwykle i za taka sam kase co najlepsze
    choc na szczescie wiekszosc zakupow w uk place paypalem, niemcy tylko tacy zacofani, ze przelewy tylko, ani paypal, ani karty

http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

heh to trzeba bylo artykulowac, przelew na uk konto tez do zrobienia
    platnosci w kazdej formie mozliwe, mycie okien i prasowanie koszul tez wchodzi w gre

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

No wlasnie zawsze robilam paypalem wszystko, ale karte mi dziubli i musialam ja uniewaznic i dopiero w styczniu moge jechac po nastepna ale jakos daje rade
    a z mojego banku nawet jak mam karte i moge robic przelew to 20 funtow kazdy zagraniczny kosztuje

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonKaczka
    heh to trzeba bylo artykulowac, przelew na uk konto tez do zrobienia
    platnosci w kazdej formie mozliwe, mycie okien i prasowanie koszul tez wchodzi w gre
    taaa, ciekawe jakbym ci oddala jak ja tu nie mam kasy,a w UK mam. do stycznia bys czekala???

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

mam zaprzyjaznione konto w uk na taka okolicznosc, ja komus ktos mi i tak kasa krazy
    i paypalem sie dobrze zalatwia, podobno sporo polakow z uk tak kase do polski przesyla, bo najtaniej: Polak potrafi

na razie naciesz sie simonem jak przyjdzie, ja czekam na moooje ellaroo, no i vatanaia odbiore w wawie za 3 tygodnie mru mru

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonKaczka
    mam zaprzyjaznione konto w uk na taka okolicznosc,
    kurcze to szkoda, ze ten twoj girasol tenczowy taki krotki, bo tez bym go chciala, a skoro w taki sposob mozna, to niesmialo poprosze, zebys dala znac jak cos innego niz didek bedziesz miala w rozmiarze 7 dziex

Uprawnienia umieszczania postów