o JasniePani tak łatwo mnie przejrzeć??????? myślałam że jestem bardziej tajemnicza ale naprawdę wszystko!!!!! tylko nie taka profanacja chusty jak obrus!!!!
o JasniePani tak łatwo mnie przejrzeć??????? myślałam że jestem bardziej tajemnicza ale naprawdę wszystko!!!!! tylko nie taka profanacja chusty jak obrus!!!!
bonsai mi sie tez podoba smycz dla psaa jakby to na jamniku wygladalo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaśnie Pani czy masz jamniczka????? przypuszczam że próbowałaś zrobić smycz z 4,60 chusty bo krótsza nie daje takiego efektu!!!!!!!!!!!!!!
no wlasnie nie mam na czyim psie wyprobowac, a mam nawet chuste 5,20Zamieszczone przez serafinka
jedyny znany mi jamnikopodobny pies jest "nieusmyczowany"
wiec nie pozwoli sobie na tego rodzaju fanaberie
![]()
Jaśnie Pańciu!!! pozostaje wyobraźnia albo " ktrótktrwałe użycie" przypadkowej sztuki i szybkie zrobienie zdjecia no......i wklejenie na forum
serafinka jak tylko dopadne jakiegos smiesznego siersciuszka to masz zdjecie jak w bankumusze tylko teraz zaczac zapasowa chust nosiac przy sobie
![]()
to będzie napewno konkursowe zdjecie!!!!!!!!!!!!!!! już czekam !!!!
o jeszcze pytanko CO WYBRAŁYBYŚCIE ?????? STORCH CZY DIDIMOS!!!!!! koleżanki z doświadczeniem PROSZE!!!!!! POMOŻCIE!!!!!
oczywiście DIDYMOS a nie didimos
Serafinka moze jutro ci pomoge bo idziemy macac i przymierzac storcza inke kolezankipodobno super ekstra fajowski, ale ona chyba juz we wszystkim nosila tylko nie w didku.
A co do piesa!!! Znalazlam chetnego i nawet go zasmyczylam didkiem ale nie mialam aparatu przy sobie, ale w najblizszym czasie to powtorze i przysiegam, ze wkleje![]()
bonsai hehe, ja tez sie na kundla czaje, tylko rudego![]()
apropos chustowania zwierzat ostatnio na cmentarzu stare baby mnie obgadaly, ze zwiazalam dziecko jak kota
![]()
wspolczuje ich kotom hehe
![]()
a mój kot akurat lubi chustowanie.
o, proszę:
![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
dioneja super zdjatko i super kotekz tym, ze Luska akurat byla w wiazanej kieszonce i nie bylo jej glowki widac, bo spala, wiec nie wiem, czy kotu by sie chusta spodobala, gdyby mogl z niej wychylic jedynie tylne łapki
![]()
Pozwólcie jednak, ze ja mojego "przytulaczka" nie bede nawet pytac, czy reflektuje na chuste![]()
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
dioneja sliczny pouch![]()
Jaśnie Pani!!! Twoja kocizna jest cudna!
radzę spróbować z pouchem (jeśli w ogóle chcesz próbować).
ale, ale... chyba zeszłyśmy troszku z tematu! chyba trzeba w galerii wątek stworzyć, o naszych zwierzątkach (nie tylko zachustowanych)
.
a pouch od Bebelulu jest. super sprawa dla starszaków. kiedy Kubek stał się mobilny (a ja jeszcze mogłam swobodnie nosić), i nie chciało sie motać kilometrów chusty wiązanej, zgarniałam go wprost z podłogi/ziemi do poucha, i juś! nawet zaliczyliśmy kilka drzemek pouchowych.
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
ale zazdroszcze wam kiciusiów....moj niestety odszedł już na łono Abrahama..... tak mu obżarstwo wyszło.... a tak bym sobie posłuchała znów jego mruczenia
Jaśnie Pani to ty bez aparatu chodzisz i takie chwile ci umknęły>>.. no popraw się popraw ....
Dioneja a mi coś nie bardzo z pouchem wychodziło może cos źle robiłam....