Pokaż wyniki od 1 do 20 z 174

Wątek: eko jednorazowki

Widok wątkowy

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kiniak Zobacz posta
    Nemo, a używałaś ich na nocki? W jakimś sklepie widziałam info, że 12 h mają wytrzymać, ciekawa jestem, jak to będzie w praktyce.
    Nasz gwiazdor straszną syrenę włącza przy nocnym przewijaniu, teraz w ogóle porzuciliśmy takie akrobacje, bo na śpiocha nie ma szans go przebrać. Cenę jakoś przeżyjemy, mam nadzieję, że niezbyt długo będziemy zmuszeni do jednorazówek i uda się przejść dość szybko na tetrę w dzień, a potem całkowicie na wielo znów.
    Ja przede wszystkim używam ich na nocki (czasami z lenistwa wspomagam się nimi przy wielo w nocy ). Wszystko zależy ile młody pije w nocy. Jeśli nie dużo to poradzą sobie. Mój potrafi wypić wody 0,7l i muszę go raz przewinąć. Szczerze nie widzę różnicy w chłonności pomiędzy Dadą, którą czasami (ale bardzo rzadko) używałam. Na wyjazdy, do samochodu na dłuższą podróż używam BB i jestem zadowolona, IMO lepiej oddychają niż Dada. Miałam jeszcze wkłady jednorazowe Grovii i przy 2,5 latku nie są chłonne, na nocki w ogóle ich nie polecam. Na co dzień i na krótko (na plażę ) używałam otulacz + jednorazowe wkłady Flip, były bardzo dobre, bo nie mają żadnej folii od spodu, coś jakby lignina (przepikowana i nie lepi się do ciała). To moje wszystkie doświadczenia z eko jednorazówkami
    Ostatnio edytowane przez NEMO ; 13-08-2015 o 15:11

Uprawnienia umieszczania postów