Ja mam dwa takie wkłady i bardzo je lubię,ale jestem również przekonana,że to zwykła mikrofibra w polarze,jednak jakoś wyjątkowo dobrze się sprawdza,bo sporo chłonie i wilgoć na zewnątrz się nie wydostaje![]()
Ja mam dwa takie wkłady i bardzo je lubię,ale jestem również przekonana,że to zwykła mikrofibra w polarze,jednak jakoś wyjątkowo dobrze się sprawdza,bo sporo chłonie i wilgoć na zewnątrz się nie wydostaje![]()
Też się skusiłam na dwie takie wkładki szału nie ma rzadko po nie sięgam na noc nie są złe choć ja używam na noc głównie formowanki i wełniaka to zdarza mi się nimi posiłkować chcąc zwiększyć chłonność formowanki czy kieszonki na noc i drzemkę bądź spacer
BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)
Na noc nie mam pojęcia,ale w dzień owszem,o dziwo potrafi wytrzymać nawet 2h,ale to zależy od tego ile dziecko siusia,ja jak dołożę np ściereczkę bambusową to 3h spokojnie wytrzymuje. Ja lubię je zakładać do wełniaka zamiast tetry,np gdy mała po nocy wstanie z lekko zaczerwienioną pupą.
Ja mam kilka. Są dość sztywne, ale IMO chlonniejsze od zwykłej mikrofibry. Konopnych jeszcze nie mam, więc nie wiem. Zwykłe bambuski dopiero zaczynam testować, więc też się nie wypowiem.
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
Koleżanka kupiła bambusowo węglowe za moją namową (ja już mam pełny stosik, a byłam ciekawa jak się sprawują) i jest zadowolona. Ale na moje oko to one wyglądają jak mikrofibra obszyta czarnym polarem - nie wiem czy tak to ma wyglądać, ale w sumie nie wiem czy czuć się oszukaną, jak się dobrze sprawują i świetnie chłoną, tylko materiał może nie ten...
A co do konopnych, to trwałe może i są, ale cholernie sztywne i prawie w całości poszły u mnie w odstawkę. Jedynye czasem ich używam, żeby Młody miał też coś naturalnego przy pupie od czasu do czasu.