Pokaż wyniki od 1 do 20 z 53

Wątek: Wkłady bambusowo-węglowe

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Ja mam dwa takie wkłady i bardzo je lubię,ale jestem również przekonana,że to zwykła mikrofibra w polarze,jednak jakoś wyjątkowo dobrze się sprawdza,bo sporo chłonie i wilgoć na zewnątrz się nie wydostaje

Chustomanka Awatar Atorianna
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilith83 Zobacz posta
    Ja mam dwa takie wkłady i bardzo je lubię,ale jestem również przekonana,że to zwykła mikrofibra w polarze,jednak jakoś wyjątkowo dobrze się sprawdza,bo sporo chłonie i wilgoć na zewnątrz się nie wydostaje
    a daja rade na noc czy raczej na dzien i krotsze noszenie na pupie?

Chustofanka

Domyślnie

Też się skusiłam na dwie takie wkładki szału nie ma rzadko po nie sięgam na noc nie są złe choć ja używam na noc głównie formowanki i wełniaka to zdarza mi się nimi posiłkować chcąc zwiększyć chłonność formowanki czy kieszonki na noc i drzemkę bądź spacer
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Atorianna Zobacz posta
    a daja rade na noc czy raczej na dzien i krotsze noszenie na pupie?
    Na noc nie mam pojęcia,ale w dzień owszem,o dziwo potrafi wytrzymać nawet 2h,ale to zależy od tego ile dziecko siusia,ja jak dołożę np ściereczkę bambusową to 3h spokojnie wytrzymuje. Ja lubię je zakładać do wełniaka zamiast tetry,np gdy mała po nocy wstanie z lekko zaczerwienioną pupą.

Chustonoszka Awatar Fiolka
    Miejscowość
    Małopolska

Domyślnie

Może jakieś nowe recenzje? Zastanawiam się czy dokupić do pieluszek. Na razie jestem początkująca a koleżanki mi te wkłady polecały
    a może wkłady konopne czytałam o nich dużo dobrego
    Ostatnio edytowane przez Fiolka ; 18-10-2013 o 14:21

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Ja mam kilka. Są dość sztywne, ale IMO chlonniejsze od zwykłej mikrofibry. Konopnych jeszcze nie mam, więc nie wiem. Zwykłe bambuski dopiero zaczynam testować, więc też się nie wypowiem.
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Chustonoszka Awatar Fiolka
    Miejscowość
    Małopolska

Domyślnie

Ja też dopiero zaczynam. Zamówiłam kilka bambusowych i mam jeden ten bambusowo węglowy. Podobno na noc i wyjścia najlepsze.
    O konopnych słyszałam że najtrwalsze są

Chustomanka Awatar hubertowa
    Miejscowość
    Pszczyna

Domyślnie

Koleżanka kupiła bambusowo węglowe za moją namową (ja już mam pełny stosik, a byłam ciekawa jak się sprawują) i jest zadowolona. Ale na moje oko to one wyglądają jak mikrofibra obszyta czarnym polarem - nie wiem czy tak to ma wyglądać, ale w sumie nie wiem czy czuć się oszukaną, jak się dobrze sprawują i świetnie chłoną, tylko materiał może nie ten...

A co do konopnych, to trwałe może i są, ale cholernie sztywne i prawie w całości poszły u mnie w odstawkę. Jedynye czasem ich używam, żeby Młody miał też coś naturalnego przy pupie od czasu do czasu.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów