Pokaż wyniki od 1 do 20 z 45

Wątek: Wiewcie co piszą w gazetach na temat EC?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Agnieszka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

No ja też kiedyś miałam takie zdanie Do czasu, gdy udane początkowo wysadzanie skończyło się wizytą u psychologa w wieku pi razy oko 19-20 miesięcy Dodam, że jako jedyna ze znajomych miałam "parcie" na szybsze wyjście z pieluch - i do dziś mi to wypominają, jak chcą mi dogryźć czy utemperować I ogólnie to żałuję, że w ogóle zabrałam się za to wysadzanie po 1. urodzinach.

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

moja teściowa studiowała medycynę w latach 70tych. uczono ją wtedy, że STATYSTYCZNIE dzieci są gotowe do odpieluchowania ok. drugiego roku życia. a pampków, a więc i lobbujących producentów wtedy nie było. i na pewno w interesie matek nie było wydłużanie czasu pieluchowania, bo tetra kiedyś to było naprawdę od cholery roboty.
    Ostatnio edytowane przez Liv ; 21-06-2011 o 22:40
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka Zobacz posta
    No ja też kiedyś miałam takie zdanie Do czasu, gdy udane początkowo wysadzanie skończyło się wizytą u psychologa w wieku pi razy oko 19-20 miesięcy Dodam, że jako jedyna ze znajomych miałam "parcie" na szybsze wyjście z pieluch - i do dziś mi to wypominają, jak chcą mi dogryźć czy utemperować I ogólnie to żałuję, że w ogóle zabrałam się za to wysadzanie po 1. urodzinach.
    przykro mi że tak się u Was skończyło

Uprawnienia umieszczania postów