Pokaż wyniki od 1 do 20 z 45

Wątek: Wiewcie co piszą w gazetach na temat EC?

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    AMK też prawdę mówi - to JEST niewielki procent jeżeli nie promil, chociaż jak sama odkryłam EC i robiłam wywiad w rodzinie to wyszło, że takich wcześnie odpieluchowanych dzieci było więcej - ale tak minimum 30lat temu i więcej. Przy czym niewykluczone że część z tych dzieci jednak była tresowana i trzymana godzinami na nocniku - nie wiem. Jakieś pociotki mojego taty ponoć sikały trzymane nad gazetą
    A ta sama ciotka miała jeszcze młodszego syna i córkę - córa już na pampersach, do 3rż w pieluszkach - ale jak sama ciotka przyznała dla niej po prostu czasu nie miała.
    to bardzo ciekawe co piszesz, czyli gdy ludzie byli skazani na pranie pieluch potrafili logicznie myśleć i przyszło im do głowy żeby wcześniej odpieluchować, myślę że to było bardziej naturalne i oczywiste dla wszystkich niż teraz, choć wiadomo że robili to przede wszystkim dla własnej wygody

nawet jeśli odsetek dzieci odpieluchowanych w pierwszym roku życia jest znikomy, dzieci odpielchowanych przed 2 urodzinami jest dużo, a oni w tym artykule ewidentnie podejmują próbę zawyżenia tej granicy do 3 lat
    na stronie z tym artykułem jest kusząca reklama pieluszek Happy z lego Duplo w prezencie :-D
    Ostatnio edytowane przez margeritta ; 20-06-2011 o 00:31

Uprawnienia umieszczania postów