Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: jak mi dobrze :)

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

ja uwazam osobiscie, ze najlepsza na swiecie jest tetra plus otulacz, jesli juz ktos lubi wielo...
    do tego zadne kremy, tylko na odparzony tylek maka ziemniaczana. Dziala jak zloto.
    Poza tym tetra szybko schnie, mozna to wygotowac i wcale nie ma problemu ze skladowaniem, bo nie zajmuje tyle miejsca co wielo.

a my i tak w wiekszosci na pampkach jedziemy. ja i tak nie mam gdzie prania wieszac...ciagle opralka chodzi.

Chustomanka Awatar mikulo
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Bez wzlotów i upadków się nie da. U nas też raz tak, raz tak, ale wielo czesciej. Ale ja lubię zmiany i wciąż szukam ideału, co nawet fajne, ale i męczace. Pampersy za to mnie nudzą. Wciąż takie same. Zanim uzywalismy wielo, to co paczka, to była innej firmy, bo taką nudą wiało, że hoho ;D.
    Kryzysy były i u nas, najgorzej jak mały obsrywał co drugą pieluchę (jeszcze niedawno), to się wsciekłam i porzuciłam wielorazówki. Ale jak to z nami bywa - zaraz wyrzuty sumienia, ze trace kase na pampersy i to świństwo na pupie - wiec następował powrót córki marnotrawnej
    Mikulek (01.2010.) Idusia*(9 tc 09.2012.) Szymonek (05.2014.)
    Moje wypociny: http://www.pieluszkiwielo.blogspot.com/
    ...
    Dajcie mi modlące się matki, a uratuję świat. św. Augustyn

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

mnie też pampki nudzą, a testowanie pieluch wielorazowych sprawiło, że mam ich kolo 30 sztuk i pora na małą wyprzedaż myslę, juz wiem ile mi trzeba i uwielbiam je na maxa, puki co...no i wiem ,że mogę część sprzedać, ale tak mi żal jakoś, bo sa takie śliczne i walcze z sobą co by nie kupować więcej...pora chyba na terapie

Uprawnienia umieszczania postów