Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: jak mi dobrze :)

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

dlatego jestem na systemie mieszanym
    Mama Blondynki (16.07.2006) i Blondaska (21.08.2009)

Chusteryczka

Domyślnie

Powiem tylko: Dobrze że wam z tym dobrze, bo to jest najważniejsze.

Domyślnie

cieszę się że jesteście szczęśliwe to najważniejsze
    chociaż ja byłam zakochana w wielo i nie do końca rozumiem jak mogą męczyć

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

mamy tez chwile zwątpienia, ale juz teraz to szkoda mi kasy na jednorazowki, skoro mam szmaciaki i chyba to mnie tylko trzyma

Chustofanka Awatar Pastela
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

a ja w ostatnich upałach odpuściłam kieszonki z polarem, bo pupcia poci się strasznie ;( w domu zakladam tetrę + otulacz, a na dwór, noc i drzemki pampersy.
    Fakt że pieluchy schną szybko, ale też śmierdzą okropnie w te upały w lazience mimo zamknięcia...
    na wakacje jadę z jednorazówkami
    Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wielo używam od niedawna, bywało już różnie.... ale jak na razie wciąż uwielbiam synka w takiej kolorowej pieluszce na pupci - słodziak
    - ale tylko w domu, więc u nas też system mieszany, ale szczerze podziwiam i zazdroszczę Mamom które (prawie) wogóle nie używają jednorazówek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mon Zobacz posta
    szczerze podziwiam i zazdroszczę Mamom które (prawie) wogóle nie używają jednorazówek.
    Ja tam nie wiem, jednorazowych pieluszek użyłam 2 razy i jak nie jestem absolutnie przyciśnięta do muru, to nie będę używać, bo mi śmierdzą. A z wielo nie mam żadnych problemów. Fakt, że teraz przeważnie się na zewnątrz suszą, a jak się mieszka w bloku, to nie bardzo jest jak. Nigdy też nie miałam problemów z zapachem - może dlatego, że dodaję olejku herbacianego do prania?

Ale nie zrozumcie mnie źle - też uważam, że nie ma co się natężać dla idei, bo roboty przy dzieciaku jest dość i jak komuś wygodniej z jednorazówkami, to ja jestem za

Najważniejsze, żeby mama była zadowolona, bo wtedy i dziecię będzie szczęśliwsze.

Uprawnienia umieszczania postów