Dziewczyny, dzięki. To szukam małych majtek teraz![]()
Dziewczyny, dzięki. To szukam małych majtek teraz![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
o i tu znalazłam takie :
http://www.krainapieluszek.pl/index....product_id=511
niby do charlie banana ale jak dla mnie to do każdych kieszonek i do otulacza też[/QUOTE]
Panthero, ten link nie działa a ja za nic nie mogę znaleźć na stronie tych wkładów... Tak z ciekawości chciałam obejrzeć.
Majteczki polecam takie jak te: http://allegro.pl/mieciutkie-bawelni...658768763.html
Są mięciutkie, wygodne i nic się z nimi nie dzieje po wielu praniach. W tych po Zuzi chodzi teraz Franek. Rozmiarem się nie sugeruj. Pasują i na 10 i na 13 kilo.
ALe jak raczkuje albo nawet pełza to przecież zlezie od razu, rok temu Aśki nie dało się otrzymac z dala od piachu.
Moje panny na plaży w strojach kąpielowych - i tak do wody włażą, to co za różnica, od czego mokry? Po siku się wypłucze. A w ogródku w majtkach, dominika79 kiedyś takie fajne sprzedawała, polskie, krojem podobne do tych linkowanych.
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
bo już ktoś je kupiłczyli mało było... może jeszcze sie pojawią bo sama na podroż pociągiem miałam kupować...
a majteczki które eruthacus linkowała są fajne (mamy)
bo dość wysokie w stanie i można do nich włożyć wkładkę.
inne które mamy są biodrowe i jak coś wkładałam zsuwały się
Ostatnio edytowane przez panthera ; 17-06-2011 o 12:24
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
NO tak, przepraszam, patrzyłam przez pryzmat własnych doświadczeń. Moje się rozłaziły po okolicy jak tylko mogły.
A swoją drogą ja nie umiem tak zrobić, żeby koc nie był cały w piachu![]()
Napiszę świeżo po tygodniowym wylegiwaniu się na plaży z rocznym pieluchowcemNajlepiej sprawdziły się formowanki tetro, tetra kikko +Storcheny/otulacze BBH. Tetro zakładane na plaży bez otulacza. Miałam troche jednorazówek na nocki/dłuższe wypady/podróż autem - poza tym synek nosił wielo. Tetra była najmniej uciązliwa jeśli chodzi o pranie i czas schnięcia, podobnie otulacze pulowe, natomiast wełenka elegancko wietrzyła sie przy nadmorskim wietrze.
Zestaw sprawdził się bardzo dobrze, chociaż szczerze to bardzo zateskniłam do naszych kolorwoych kieszonek![]()
dzięki za podzielenie się doświadczeniem! mogłabyś proszę napisać, jak długo schną te formowanki tetro i ile ich mialaś?
mialam 8 szt, prane rano do wieczora byly suche![]()