fajnie, że wątek odżył
uprzejmie informuję, ze mój Starszak czyta już od... wiosny
czyli, że zaczął czytac jak skończył 5 lat.
teraz to już się przyzwyczaiłam do tego, że nie muszę mu czytać-dla mnie to normalna rzecz, ale tak równając do ogółu-wiem, że to nie każde dziecko tak ma. Panią Cieszyńską wysławiać więc będę
zaczynam już z Młodszym, bo i on łyka od Starszego i "czyta"![]()
Mój Maciek rok temu nie mógł w żaden sposób załapać głoskowania.
Za radą logopedy kupiłam mu ten pakiet ( swoją drogą,rysunki sa okropne) i bingo!młody zalapal.
Lubi te książeczki ,chetnie je przeglada i ćwiczy.
zaznaczę sobie wątek idę szukać książek....
Ja też sobie zaznaczę, wprawdzie w przedszkolu Lidka ma "czytanie" metodą Domana, ale ono chyba podobne do Cieszyńskiej
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Mój 3,5 latek i 2,5 lalek bardzo lubią te książeczki. Raz na jakiś czas z nich korzystamy, ale sporo już zapamiętują.
A jak z dostępnością na sztuki? Trzeba od razu cały pakiet kupić? Gdzie szukać w Warszawie?
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
Możesz ściągnąć e-booka i wydrukować i zobaczyć jak Ci to pójdzie, ale na allegro również można pojedyncze zeszyty kupić.
Ja kupuję tu: www.ksiegarniawarszawa.pl
Odbieramy przy Metrze Wierzbno. Mają też inne punkty odbioru. To jest w ogóle bardzo fajna księgarnia. Mają atrakcyjne ceny.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl