Podziwiam upór, ale przeszłabym chyba na eko jednorazówki na noc. Mój synek nie budzi się jak ma mokro, ale ma dopiero 2 miesiące więc wszystko przede mną![]()
Podziwiam upór, ale przeszłabym chyba na eko jednorazówki na noc. Mój synek nie budzi się jak ma mokro, ale ma dopiero 2 miesiące więc wszystko przede mną![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
U mnie ten problem z pieluszkami pojawił sie dopiero niedawno. Do tej pory (jakies 3 miesiące) stosowałam przeróżne wielo w dzien i w nocy i nic sie nie działo. Teraz, kiedy jest cieplej, wszystkie polary, welurki syntetyczne, pule poliestrowe i minkee poszły w odstawke
Co najdziwniejsze odparzenia pojawiaja sie nie na pupie, ale wokół nóżek gdzie kończy sie pieluszka
Tak więc na dzień używam tylko naturalne formowanki bądz kieszonki z pula bawełnianego z bambusem od środka (ekomama góra!), a na noc niestety jednorazówki![]()
a jakie są te lepsze eko???Sa lepsze eko jedno niz te rosmanowskie, b rzadko uzywalismy jednorazowek, ale przetestowalismy roznych firm, i w tych rosmanowych najwiecej wyciekow, przebierania w nocy itd. Ale to i tak lepsza opcja niz pampers![]()
u nas tez odparzenia od polarku w upały i o ile w dzień ma w czym biegać to wszystkie nocne z polarkiem i się też zastanawiałam co zamiast tego
Szymek 2008 Miłek 2010 Jaga 2012
DORADCA AKADEMII NOSZENIA warsztaty i konsultacje chustowe DORADCA LAKTACYJNY http://www.szkolarodzenia.org/
SPOTKANIA MAM KARMIĄCYCH PIERSIĄ http://www.szkolarodzenia.org/home/s...grupa-wsparcia
mój młody miał na noc eko rossmanowskie (pisałam o tym z miesiąc temu) i co drugą noc był przelany. Wkurzyłam się na te eko sreko, bo jak mam co dwa dni pościel prać, to jakie to eko? teściowa uszczęśliwiła mnie dwiema jumbo pakami Pampersów i tych używamy na noc, awaryjnie na dzień. Nie widziałam ich od .....6 lat? i muszę powiedzieć, że technologia w Procterze poszła do przodu, cienkie to takie, że aż nie chcę myśleć co jest w środku, że takie mega siki chłonie. Nie żebym tu miała peany pisać na temat Pampków ale z braku laku je zakładam i dają radę.
Ja miałam problem co dla Zuzki na noc żeby nie przesikiwała. Różne kombinacje były ale tylko jeden zestaw mi się sprawdził. Kieszonka babyetta z froty bambusowej a w kieszeni wkład babyetta z froty bambusowej + wkład konopny babykicksi na to otulacz flip. Nie daje rady tego przesikać
Pampka obiecałam sobie że nie założe za żadne skarby świata![]()