Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: pielucha do spania- brak mi pomysłu :(

Mieszany widok

Chustomanka Awatar sandy.pit
    Miejscowość
    Warszawa Falenica

Domyślnie

bez przesady! nie wyobrażam sobie, aby dla idei wielo poświęcać przespane noce. kupiłabym babydream oko z rosmanna i dała sobie spokój. moja młoda w nich śpi. w dzień lata w tetrze.

Doradca Noszenia ClauWi® i Doula

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez goshya Zobacz posta
    ja na noc daje Młodemu na tyłek Jednorazówkę EKO z Rossmana.
    Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    mój syn z tego samego powodu śpi w jednorazówkach eko z rossmanna, choć w sumie żadne inne jednorazówki też go nie uczulały.
    Cytat Zamieszczone przez sandy.pit Zobacz posta
    kupiłabym babydream oko z rosmanna i dała sobie spokój. moja młoda w nich śpi.
    No to jest nas więcej Też na noc używam eko-rossmana, chociaż chyba niedługo przejdę i w nocy na wielo, bo mała już nie taka mała i sika najwięcej, jak się obudzi.
    A sen dziecka (i swój...) trzeba szanować. Skoro wszystko go uczula, to już chyba nic innego nie wymyślisz...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

a ile ma synek?
    eko rossmanowe są spoko
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Domyślnie

mi przemakały wielo w nocy bardzo mimo wielu wielu wkładek. przebierałam 5 razy w nocy... teraz używam jedno i przebieram 2 razy w nocy a dzieciaczek spi

Chustonoszka

Domyślnie

dzięcię ma 4 m-ce. rossmana u nas niet, ale wypróbuję tutejsze eko jednorazówki.

Chustofanka Awatar Sihaya
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anna H. Zobacz posta
    mi przemakały wielo w nocy bardzo mimo wielu wielu wkładek. przebierałam 5 razy w nocy... teraz używam jedno i przebieram 2 razy w nocy a dzieciaczek spi
    A mi przemakały wielo mimo wielu wkładek, a jak zostawiłam jedną to nie przemakają- mam BumGeniusy i dwie wkładki odsuwały gumki przy udach, wyciekało bokiem. O 5-6 rano przewijam na muślina, bo tetra nie daje rady. I wkładkę i muślina można wykręcać, ale ubranka są suche po nocy

Chustonoszka

Domyślnie

mój sika jak smok ale wielo wytrzymywały mi całą noc, bez przeciekania- flexitot, TB stretchy i bambusowe BBH

Uprawnienia umieszczania postów