Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: pielucha do spania- brak mi pomysłu :(

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

coolmax też testowałam, to samo.

mnie naprawdę dziwi, że pampersy nie uczulają, to dopiero jest chemia. ale nie uczulają, choć moje dziecko jest straszliwym alergikiem, nie tylko kontaktowym ale i pokarmowym.

no chyba będę musiała zakupić eko, tylko że to nie tylko noce, ale i drzemki dzienne. szkoda mi strasznie, ale co robić.

Chusteryczka Awatar goshya
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

ja poległam w tym temacie i na noc daje Młodemu na tyłek Jednorazówkę EKO z Rossmana. śpi całą noc ale na to składa się wiele czynników
    Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014

Domyślnie

mój syn z tego samego powodu śpi w jednorazówkach eko z rossmanna, choć w sumie żadne inne jednorazówki też go nie uczulały. No jakoś tak te dzieci mają i już, że mikropolar odparza a jednorazówka nie. Moje wyspanie się w nocy jest bezcenne

Chusteryczka Awatar goshya
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

mój to w sumie nawet jak wielo w nocy miał przesikane to się nie budził zresztą tak sikał, że wszystko miał na sobie mokre i w sumie dlatego używam jednorazowek
    Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014

Chustomanka Awatar sandy.pit
    Miejscowość
    Warszawa Falenica

Domyślnie

bez przesady! nie wyobrażam sobie, aby dla idei wielo poświęcać przespane noce. kupiłabym babydream oko z rosmanna i dała sobie spokój. moja młoda w nich śpi. w dzień lata w tetrze.

Doradca Noszenia ClauWi® i Doula

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez goshya Zobacz posta
    ja na noc daje Młodemu na tyłek Jednorazówkę EKO z Rossmana.
    Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    mój syn z tego samego powodu śpi w jednorazówkach eko z rossmanna, choć w sumie żadne inne jednorazówki też go nie uczulały.
    Cytat Zamieszczone przez sandy.pit Zobacz posta
    kupiłabym babydream oko z rosmanna i dała sobie spokój. moja młoda w nich śpi.
    No to jest nas więcej Też na noc używam eko-rossmana, chociaż chyba niedługo przejdę i w nocy na wielo, bo mała już nie taka mała i sika najwięcej, jak się obudzi.
    A sen dziecka (i swój...) trzeba szanować. Skoro wszystko go uczula, to już chyba nic innego nie wymyślisz...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

a ile ma synek?
    eko rossmanowe są spoko
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Domyślnie

mi przemakały wielo w nocy bardzo mimo wielu wielu wkładek. przebierałam 5 razy w nocy... teraz używam jedno i przebieram 2 razy w nocy a dzieciaczek spi

Uprawnienia umieszczania postów