My już też po testach. Jutro wysyłamy chustę

Moja ocena: 5 (z minusem za ramię, ja najbardziej lubię zakładkowe..)

Cienka i przewiewna chusta, świetna by była na lato. Pomimo że cienka, bardzo dobrze nosi (9,5 kg), po ponad godzinie nic nie musiałam dociągać. Dociąga się świetnie, kółka są lekkie i takie delikatne, chusta przez nie się lekko przeciąga, ale jednocześnie trzymają bardzo dobrze. Po noszeniu, nie bolało mnie ani ramię, ani kręgosłup, więc jak dla mnie bajka I to jest chyba dla mnie najważniejsze w kółkowej.

Kieszenie może rzeczywiście niepotrzebne, mam wrażenie że przez nie też chusta na dole dziwnie się układa, ale dla mnie to w sumie drobnostka.
Jedyne co mnie denerwowało to ramię... wiem że wielu osobom takie właśnie odpowiada, mi nie - bardzo mnie ogranicza materiał na ramieniu i denerwujące jest to, że nie mogę podnieść ręki do góry, z drugiej strony, jak dobrze go nie rozłożę, to podchodzi mi na szyję... byłoby świetnie gdyby producent robił też ramie zakładkowe.

Bardzo jestem ciekawa ceny, bo nie powiem.. spodobała mi się
acha, instrukcja, teraz zerknęłam, faktycznie średnia, bardzo mało pozycji noszenia, można byłoby to troszkę lepiej wyrysować.

Maleństwo, dziękuję za możliwość testowania. Czy możesz mi wskazać stronę, gdzie będzie można zobaczyć pozostałe kolory? No i plus minus ile Bara Barn będzie kosztować?