Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 81 do 86 z 86

Wątek: Zwracacie uwagę mamom z wisiadłami?

Chustomanka Awatar klara
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Dziś z bardzo bliska widziałam matkę z maleństwem w wisiadle (dziecko przodem do świata). Nie mogłam od niej oczu oderwać, już myślałam, że mi zwróci uwagę, że się tak na nią gapię. Po prostu nie mogłam oderwać oczu ... Straszny widok. W ogóle to dziecko jakoś nisko jej wisiało,a ona podtrzymywała go ręką. Okropnie mnie kusiło by z nią pogadać, ale odpuściłam.
    Mąż stwierdził, że ludzie wybierają wisiadła, bo wyglądają bardziej profesjonalne niż kawałki szmat. Człowiek się nie zna, nie zgłębia tematu, coś mu się wydaje i kupuje takie dziwactwo. Pewnie Mężuś ma rację.

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klara Zobacz posta
    Dziś z bardzo bliska widziałam matkę z maleństwem w wisiadle (dziecko przodem do świata). Nie mogłam od niej oczu oderwać, już myślałam, że mi zwróci uwagę, że się tak na nią gapię. Po prostu nie mogłam oderwać oczu ... Straszny widok. W ogóle to dziecko jakoś nisko jej wisiało,a ona podtrzymywała go ręką. Okropnie mnie kusiło by z nią pogadać, ale odpuściłam.
    Mąż stwierdził, że ludzie wybierają wisiadła, bo wyglądają bardziej profesjonalne niż kawałki szmat. Człowiek się nie zna, nie zgłębia tematu, coś mu się wydaje i kupuje takie dziwactwo. Pewnie Mężuś ma rację.
    Być może... Niestety... Jak do tego dodamy "wygodę", mamy noszenie przodem do świata i inne cuda.

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Być może... Niestety... Jak do tego dodamy "wygodę", mamy noszenie przodem do świata i inne cuda.
    No i przecież w chuście to dziecko sie przyzwyczaja do noszenia, a w wisiadle nie ma raczej takiej opcji

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Dopiero co napisałam:

Cytat Zamieszczone przez dirk5 Zobacz posta

A w temacie; w moim mieście niewiele chust. Ale wisiadeł chyba jeszcze mniej .
    a tu taki news Klary z tego samego miasta

Cytat Zamieszczone przez klara Zobacz posta
    Dziś z bardzo bliska widziałam matkę z maleństwem w wisiadle (dziecko przodem do świata). Nie mogłam od niej oczu oderwać, już myślałam, że mi zwróci uwagę, że się tak na nią gapię. Po prostu nie mogłam oderwać oczu ... Straszny widok.
    Już chyba zawsze będę zwolenniczką hasła, aby nie zapeszać ...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustomanka Awatar klara
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Kochana, nie widziałaś, w naszym cudnym mieście, wisiadeł? Niestety jak ich widziałam znacznie więcej niż chust ale ten dzisiejszy widok ... ach

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Eeeech, a niby dużo po mieście chodzę...

...A, teraz sobie uświadomiłam, że raz widziałam faceta nad jeziorem na spacerku z maluszkiem w wisiadle. Bardzo dumny był i wzgardliwie raczej patrzył na naszą szmatę...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Uprawnienia umieszczania postów