to nie może być ok skoro nie można tego dociągnąć
a nozki dziecku tez tak dziwnie wisza![]()
ej
ale pouchow tez nie dociagacie.
tam jest napisane ze chsuty sa na wymiar i widze ze mierzy sie to jak poucha
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
coś już było takiego na forum... tzn tez pytanie o takie zjawisko, i ofkors nasza opinia bez zmian..
Weronika Magdalena 09.10.09
http://weronikamagdalena.blog.pl
czekamynaczerwcowegochłopca2017
A najgorszy to jest opis tego czegoś....
I to to się sprzedaje no bo przecież takie super jak chusta ale łatwe w obsłudzeZainspirowani chustami do noszenia postanowiliśmy stworzyć coś tak samo praktycznego i dobroczynnie wpływającego na rozwój dziecka, ale o wiele łatwiejszego w użyciu.![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
chusta bez wiazania, bluzki do noszenia - az sie chce zaspiewac za Maryla R. ale to juz bylo
i to i to beznadziejne.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Dzięki za opinie bo nie ma to jak się poradzić na forum. Czyli z tego "cuda" najfajniejsze są stópki
To jeszcze pytanko dla 6 tyg. 5kg szkraba na lato co polecacie? Generalnie kolega woli w pionie niż w poziomie tkana? elastyczna? Mam zamiar się nauczyć motania bom zielona ale moje plecy, ramiona i ręce juz nie wytrzymują.. no i żeby cena nie była powalająca. pouch jakoś do mnie nie przemawia bo na jedno ramię i kółkowe też nie...i na 171cm to jaki rozmiar bo juz mam mętlik, a za dwa tyg muszę byc juz wprawiona w motaniu przynajmniej taką mam małą nadzieję
![]()
tkana, na lato. i na zime i na kazda inna pore roku
a dl. chusty zalezy tez od rozmiaru odziezy jaka nosisz.
powodzenia, wybor ogromny![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa