Amparo,![]()
Amparo,![]()
K. 2009M. 2012
czytam i nie wierzę![]()
Lena '07Nina '10
Blanka '12
Gabriel '16
Matilda ‘18
A. 06.14 (*)
https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!![]()
Ja mam do tego luźny stosunek, udało się to dobrze, nie udało też przeżyjęJedyne czego mi trzeba to konkrety - czyli informacja, ze tego dnia między takimi a takimi godzinami będą no-cottony. I one muszą się w tym czasie pojawić, ze względu na szacunek do nas, które siedzimy przed komputerem. ( Ostatnio miały być a nie były i zmarnowałam przez to sporo czasu).
Wydaje mi się, ale może się mylę że lepiej by było zrobić 2 wzory no-cottonów w większej ilości, niż więcej wzorów po kilkanaście sztuk.
Dziewczyny, odłóżcie na bok na sekundę emocje związane z niekupionymi chustami i spójrzcie na sprawę z innej strony.
To ogromne zainteresowanie limitami Nati przyszło znienacka i było zaskoczeniem dla Was i Natalii pewnie też. Tego, co sklep wytrzymywał rok temu, nie wytrzymał teraz, a firma nie była na to przygotowana - i Natalia się do tego przyznała. Miesiąc na zmianę serwera i oprogramowania sklepu to bardzo mało i ja to wiem, bo wiem, jaki to jest ogromny nakład pracy. A szybko dotkać chustę może ten, kto ma taką możliwość.
I z jeszcze innej strony - didek też wykręcał różne nieładne numery, owszem, było tu ukazywane niezadowolenie, ale nigdy nie widziałam aż takiej eskalacji konfliktu. A przecież zielonego indio nie dostał od nas nikt. Kogoś od nas łatwiej zbesztać, tak jak w życiu, najłatwiej wyżyć się na rodzinie.
I ja nie piszę, że wszystko mi się podoba, bo to nieprawda, ale faktycznie pretensje w tym wątku przewyższają sam problem.