Pokaż wyniki od 1 do 20 z 536

Wątek: Nowe no cottony 14.06. Lutea czerwień fot # 217

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

Amparo,
    K. 2009M. 2012

demona
    Guest

Domyślnie

czytam i nie wierzę

Chustoholiczka Awatar qmpeela
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    czytam i nie wierzę
    Nie Ty jedna...
    Lena '07Nina '10 Blanka '12 Gabriel '16 Matilda ‘18
    A. 06.14 (*)

https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
    Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam do tego luźny stosunek, udało się to dobrze, nie udało też przeżyję Jedyne czego mi trzeba to konkrety - czyli informacja, ze tego dnia między takimi a takimi godzinami będą no-cottony. I one muszą się w tym czasie pojawić, ze względu na szacunek do nas, które siedzimy przed komputerem. ( Ostatnio miały być a nie były i zmarnowałam przez to sporo czasu).
    Wydaje mi się, ale może się mylę że lepiej by było zrobić 2 wzory no-cottonów w większej ilości, niż więcej wzorów po kilkanaście sztuk.
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie

Dziewczyny, odłóżcie na bok na sekundę emocje związane z niekupionymi chustami i spójrzcie na sprawę z innej strony.

To ogromne zainteresowanie limitami Nati przyszło znienacka i było zaskoczeniem dla Was i Natalii pewnie też. Tego, co sklep wytrzymywał rok temu, nie wytrzymał teraz, a firma nie była na to przygotowana - i Natalia się do tego przyznała. Miesiąc na zmianę serwera i oprogramowania sklepu to bardzo mało i ja to wiem, bo wiem, jaki to jest ogromny nakład pracy. A szybko dotkać chustę może ten, kto ma taką możliwość.

I z jeszcze innej strony - didek też wykręcał różne nieładne numery, owszem, było tu ukazywane niezadowolenie, ale nigdy nie widziałam aż takiej eskalacji konfliktu. A przecież zielonego indio nie dostał od nas nikt. Kogoś od nas łatwiej zbesztać, tak jak w życiu, najłatwiej wyżyć się na rodzinie.

I ja nie piszę, że wszystko mi się podoba, bo to nieprawda, ale faktycznie pretensje w tym wątku przewyższają sam problem.

Uprawnienia umieszczania postów