Pokaż wyniki od 1 do 20 z 536

Wątek: Nowe no cottony 14.06. Lutea czerwień fot # 217

Mieszany widok

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eyja Zobacz posta
    mnie interesuje jedno w takim razie.
    skoro widac co się dzieje, dlaczego nie można w jednym momencie wstawić do sprzedaży wszystkich chust, i wzory i kolory, żeby klient mógł zdecydowac co chce kupi, co bardziej mu się podoba?
    Bo klient chustoświr nie kupi 10 chust na raz. No, nie każdy Za to kiedy mu się coś sączy pojedynczo, to i owszem.
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Bo klient chustoświr nie kupi 10 chust na raz. No, nie każdy Za to kiedy mu się coś sączy pojedynczo, to i owszem.
    moje pytanie było czysto retoryczne
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Mogłaby mi któraś, z was prosto jak krowie na miedzy rozjaśnić taką oto kwestię. Co ma zrobić ktoś kto chce kupić no cottona, nie mogę siedzieć przed laptopem bo mi się dzieci pozabijają. Który ze sprzedawców zaposiada jakieś chusty, czy ja się myle nikt nie ma. nie mam siły czytać 20 stron postów.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matysia Zobacz posta
    Mogłaby mi któraś, z was prosto jak krowie na miedzy rozjaśnić taką oto kwestię. Co ma zrobić ktoś kto chce kupić no cottona, nie mogę siedzieć przed laptopem bo mi się dzieci pozabijają. Który ze sprzedawców zaposiada jakieś chusty, czy ja się myle nikt nie ma. nie mam siły czytać 20 stron postów.
    Matysiu, nikt nie ma póki co. A nati uważa, że chustomamy mają czas żeby siedzieć cały dzień przed kompem i śledzić Facebooka a jeśli nie maja czasu, bo jednak dzieć wazniejszy, to cóż,, niech nie noszą w nati Kurcze, no zrobiła się elitarna firma, co nie?

Lubię ich chusty, sporo miałam i naprawdę mi odpowiadają. Ale na limity nie będę polować, bo czuję się manipulowana. I ciekawa jestem, ile czasu jeszcze taka polityka firmy będzie się im opłacać. IMO jest beznadziejna Niestety, zarobek firmy jest postawiony gruuuubo powyżej szacunku dla klienta!
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    MatysiuNiestety, zarobek firmy jest postawiony gruuuubo powyżej szacunku dla klienta!
    dopiero teraz doczytałam lubię to
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    dopiero teraz doczytałam lubię to
    Kobitki, jestem tu nowa i od przedwczoraj poszukuję na podłodze szczęki, która opadła, jak zobaczyłam, co tu się wyprawia. Nigdy nie podejrzewałam (ograniczona jestem, czy co?), że w dzisiejszych czasach tak wygląda sprzedaż.
    Powiedzcie mi jeszcze: takie akcje to tu często?

Uprawnienia umieszczania postów