Cytat Zamieszczone przez anasta Zobacz posta
Wydaję mi się, że nie tylko Nati, ale też wiele dziewczyn sprowadzających chusty już nie raz miało przykre doświadczenia z przedsprzedażą, kiedy tworzą się ogromne kolejki i wszystkie "na pewno biorą", a potem, jak ogólne zainteresowanie mija, realnie kupuje chustę kilka osób, bo reszta zmieniła zdanie, a producent czy sprzedawca zainwestował swoje pieniądze. Tak naprawdę deklaracja na forum nikogo nie zobowiązuje do zakupu. I inna sprawa, powiedzmy sobie szczerze, gdyby tych chust natkano dla wszystkich, nie byłyby tak pożądane.
Chodzi mi o przedsprzedaż z przedpłatą, nie jakieś dziwne kolejki bez zobowiązań. Tym bardziej, że mamy tu do czynienia z producentem, nie ze sprzedawcą(który w dodatku zamawia kota w worku). Nie zauważyłam, żeby ktoś tracił na poprzednich przedsprzedażach. U Oli z Girasola np. są listy, za tym idą wpłaty, potem chusty się tkają. Producent niczego nie ryzykuje A nie zaprzeczysz, że miejsce do sprawdzenia oczekiwań klientów jest tu świetne, producent wiele zyskuje.