Nie widzę tu nic nieuczciwego: djdag zakupiła chustę do sklepu i można od niej kupić ale przymusu nie ma
a widziałas w tym sklepie choć jedną chustę?
i widze że djd już edytowała kolejnego posta, 2 godziny po napisaniu że "WOLNYCH szarnych mieć nie będzie".
teraz brzmi to delikatniej
,
ale i tak niezgodnie z tym co obiecała Natalia.
a Natalia obiecała że sprzedazy spod lady nie będzie, żadnych zapisów, żeby wszyscy mieli równe szanse!
Ostatnio edytowane przez Eyja ; 14-06-2011 o 22:07
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
po takich akcjach zdecydowanie odechciewa mi się chust tej firmy...
dlatego poszalałam dziś na zakupach sklepowych i nie chce już bezbawełnowca ani innej ślicznej natki...
przecież, nawet nie zdążyła wrzucić do sklepu, a juz się sprzedała, co w tym złego?
wolnych szarych mieć nie będzie, bo kilka osób już je zaklepało, też nie widzę w tym nic dziwnego, proceder obserwowany na forum juz od dawna.
EDIT: równe szanse?rzucanie kilku chust o nie wiadomo której godzinie, które rozchodzą się w sekundę, nie jest IMHO równymi szansami ani w wykonaniu didka ani nati.
a to, że niektórzy sprzedawcy być może zdobędą sztuk kilka które zarezerwowane były jako rekompenstata po pancy, cóż, widywałam gorsze przekręty.
edit 2: przeczytałam. tylko dalej nie wiem, gdzie Natalia obiecywała te równe szanse, bo jakoś na forum ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje, jak już są podawane to szczątkowo.
Ostatnio edytowane przez peluche ; 14-06-2011 o 22:30
K. 2009M. 2012
przeczytaj to co tłustym drukiem jest w zacytowanym poście![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
już poprawiłam, za szybko wysłałam posta.
K. 2009M. 2012
Dziewczyny luz bluz. Nie wiem czym sie tak zachwycacie. Miałam dmuchawce nocotton i jak dla mnie to chusta porażka, luźny splot powodował rozchodzenie się nitek, ale nieważne, sam materiał był śmieszny, w dotyku nienaturalny, ciężki, dziwnie pracował, gdybym to w ciuchlandzie znalazła, nie wpadłabym na to, że to chusta do noszenia.
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
A ja bym tak to chciała pomacać... I jeszcze żeby ładne było. Czemu nie mogę kupić? To rzeczywiście głupie.
Mimezis, u mnie nic sie nie rozchodzi i nie rozchodzilo, a chusta nosi najlepiej ze wszystkich jakie mialam w rekachRany, gdyby tylko kolor byl inny
, bo w takim szarym mi nie do twarzy. I szkoda jeszcze, ze mam 6 a nie 4 np. ALe i tak chlop w dmuchawcach nosi i jej nie chce oddac ani na nic wymienic. Pewnie jak zwykle kazda opinia na gustach i preferencjach sie rozbija.
Ostatnio edytowane przez Malina ; 14-06-2011 o 22:54 Powód: literowka
nie zgadzam się zupełnie, dmuchawce to najlepsza chusta, w jakiej miałam przyjemność nosić, mięciutka, łatwo się mota, a nosi jak prawdziwy szmatan. do tego jest przewiewna, idealna na lato, chociaż ja nosiłam zimą i wczesną wiosną (pod kurtką głównie). teraz mam na stanie pożyczone no cottony elfy i również jestem bardzo zadowolona, len jest dla mnie najlepiej noszącym materiałem, a w połączeniu z bambusem..
czekam na coś w innych kolorach.
![]()
demona, ale czy podane informacje w reklamie nie są szczątkowe i orientacyjne - na zasadzie - powiedzcie co Wam sie podoba, a my to postaramy sie utkać? - nikt tutaj nie obiecywał, że będą równe szanse i że starczy dla wszystkich. listy mogą sobie powstać, a gwarancji, że chusta w danym kolorze i o danym wzorze powstanie... o to mi chodziło mniej więcej.
K. 2009M. 2012
Tak Peluche, masz rację. Tylko to jest tak, my dajemy coś od siebie, z nadzieją na odwzajemnienie.
A wiecie może, czy dzisiaj też będzie coś nowego? Bo ja się już pogubiłam.
w sumie, to zupełnie nic...
Ostatnio edytowane przez djdag ; 14-06-2011 o 23:31