Cytat Zamieszczone przez pati291 Zobacz posta
A mogę poprosić co tam na FB jest napisane? Będę mogła sprawdzic dopiero w piątek, bo teraz jestem na służbowym wyjeździe i korzystam z służbowego laptopa a nie chcę z niego wchodzić na FB, bo mi jakieś dziwne komunikaty wyskakują. Pewnie chce łączyć z moją firmową pocztą
Proszę:

"wyjaśnień cd. Pati (z chusty.info): zaszło nieporozumienie. Natalia nie zajmuje się bieżącą sprzedażą. Dzisiaj otrzymałam kilka maili z pytaniem o szare lutea. Odpisałam standardowo, że nie mamy, bo tak naprawdę osób, które mają obiecane jest bardzo dużo i zostanie dosłownie kilka sztuk. (reszta w komentarzu)
  • Natibaby
    • Nie wiedziałam, że chusta była obiecana w zamian za uszkodzone Maki. Skoro chusta była obiecana to otrzyma ją Pani. Proszę jeszcze raz napisać maila, ale do mnie na: natibaby@natibaby.pl . zawsze wystarczy do nas napisać w celu wyjaśnien...ia sytuacji. jesteśmy tylko ludźmi i każdemu może zdarzyć się pomyłka. szczegolnie gdy otrzymujemy codziennie ponad sto maili. przepraszam, ze tutaj wyjasniam, ale skoro sprawa zostala wyciagnieta na forum to chcialam ja rowniez na forum wyjasnic"