Wynagrodzenie w chustach?![]()
natalio, zycie nie jest proste.
moja praca tez wydaje sie prosta a nie jest.
dla mnie to tlumaczenie jest troche dziwaczne.
co nie zmienia faktu ze ja nie rozumiem calej afery
byly chusty i sie skoonczyly.
przeciez piszecie gdzieniegdzie ze to nie sa takie super chusty, tylko ze sie rozlaza itd.
to ni lepiej kupic cos ze stalej oferty innych firm?
jak zaczynalam nosic firmy byly dwie. i na allegro byly prywatne aukcje i kolejki do hopediza.
jakby mi ktos wtedy wykupil chuste to faktycznie nie mialabym czego innego kupic
a teraz...? chust i wybor jest ogrommny..
Ostatnio edytowane przez grimma ; 17-06-2011 o 13:45
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Może rzeczywiście pół tusina chustomam-praktykantek pomogłoby rozwiązać kryzys w Nati?...
Chcieć to móc!![]()
kamuszyca, cudnie to ujelas
zgadzam sie z kazdym slowem
to mowilam ja- rozchwiana emocjonalnie uczestniczka forum
zenada nad zenady
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Wątek zostaje zamknięty! Proszę o niezakładanie kolejnych.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Chciałabym przypomnieć WSZYSTKIM o tym, że forum nie jest miejscem do rozstrzygania konfliktów biznesowych a także konfliktów między klientami a sprzedawcami.
Dopuszczalne jest opisanie sytuacji ale PO WYCZERPANIU możliwości osiągnięcia porozumienia w kontakcie bezpośrednim (maile, telefony etc) i PO SKONTAKTOWANIU się z moderacją forum.
Niestety widzimy od jakiegoś czasu kilku użytkowników, którzy nadmiernie dążą do publicznego eskalowania konfliktów.
Będziemy to tępić i nie ma na to zgody na tym forum!
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich