a ja bym ją chciała zobaczyć w akcjiA ile to cudeńko kosztowało? Pytam tak z ciekawości, bo nie jestem obeznana
![]()
a ja bym ją chciała zobaczyć w akcjiA ile to cudeńko kosztowało? Pytam tak z ciekawości, bo nie jestem obeznana
![]()
Miłosz-11.05.2010
a dopytam raz jeszcze :
czy obietnica się sprawdziła:
"Nie planowaliśmy no-cottonów w wzorze Pancy, ale po dzisiejszej historii zdecydowaliśmy się na zmianę planów i utkamy też trochę takich chust. Osoby, które teraz kupiły Pancy, której zabrakło, będą poinformowane o możliwości zakupu wcześniej mailowo, żeby jakoś im wynagrodzić to zamieszanie. Nie mogę zagwarantować, że kolor się spodoba, ale przynajmniej nie będą się musiały stresować, że dla nich zabraknie. " - to są słowa Natalia
2 + 7 (2005-2018)
To jak sie te nowości kupuje? Mam co 5 minut odswieżać strone nati? Pytam przyszłościowo?
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
I tak przez 3 dnikto mi sie dzieckiem zajmie? a jakies potrzeby typu jedzenie własne i sen?
Ja mam nadzieję i czekam na to, aż Lenny Lamb wyprodukuje chustę o podobnym składzie - swojego no-cottona. Najlepiej w kilku wersjach kolorystycznych i oczywiście nie limita, a porządną, dostępną dla każdego w regularnej ofercie chustę.