Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Plecaki a waga/wiek Dziecia

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Hmmm, to ja sie wylamie i powiem, ze najlepiej mi sie nosi w Double Hammock. Nie jest tak latwo dociagnac ten pas poprzeczny na klatce piersiowej, ale jest mi o niebo wygodniej niz w prostym. W prostym strasznie mnie bola ramiona. Nie wiem, moze musze jeszcze nad nim popracowac... Plecak z krzyzem - bardzo mnie uwieral ten wezel z przodu i nie umialam dobrze dociagnac pol po przerzuceniu przez ramie. Jeszcze musze Hanti sprobowac, ale na razie Double Hammock rulez pod wzgledem wygody i ladnie eksponuje chusty
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Jasenka, jak we wszystkim w temacie chust, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o dociąganie

Moja Lucia ma 2,5 roku, 12-13 kg, noszona głównie w plecaku prostym z tybetanem, ale często zdarzają nam się 2x.
    Dla mnie jest ok, odkąd zakapowałam JAK się skutecznie dociąga, mogę nosić i nosić, nawet parę godzin, choć kg wciąż młodej przybywa.
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Zgadzam się z Ananke, że double hammock też pięknie odejmuje kilogramów! Tylko mi się go dłużej wiąże niż z krzyżem, więc na dłuższe spacery i tak wybieram z krzyżem
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaŁucji Zobacz posta
    Jasenka, jak we wszystkim w temacie chust, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o dociąganie

Moja Lucia ma 2,5 roku, 12-13 kg, noszona głównie w plecaku prostym z tybetanem, ale często zdarzają nam się 2x.
    Dla mnie jest ok, odkąd zakapowałam JAK się skutecznie dociąga, mogę nosić i nosić, nawet parę godzin, choć kg wciąż młodej przybywa.
    Podzielisz sie?
    A. 02.2010, T. 06.2012

Uprawnienia umieszczania postów