Może nie do końca dobrze wiazesz? Czasem detal, a robi różnice. Może wrzuć fociszcza?
Może nie do końca dobrze wiazesz? Czasem detal, a robi różnice. Może wrzuć fociszcza?
Hmmm, to ja sie wylamie i powiem, ze najlepiej mi sie nosi w Double Hammock. Nie jest tak latwo dociagnac ten pas poprzeczny na klatce piersiowej, ale jest mi o niebo wygodniej niz w prostym. W prostym strasznie mnie bola ramiona. Nie wiem, moze musze jeszcze nad nim popracowac... Plecak z krzyzem - bardzo mnie uwieral ten wezel z przodu i nie umialam dobrze dociagnac pol po przerzuceniu przez ramie. Jeszcze musze Hanti sprobowac, ale na razie Double Hammock rulez pod wzgledem wygody i ladnie eksponuje chusty![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
Jasenka, jak we wszystkim w temacie chust, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o dociąganie
Moja Lucia ma 2,5 roku, 12-13 kg, noszona głównie w plecaku prostym z tybetanem, ale często zdarzają nam się 2x.
Dla mnie jest ok, odkąd zakapowałam JAK się skutecznie dociąga, mogę nosić i nosić, nawet parę godzin, choć kg wciąż młodej przybywa.
Zgadzam się z Ananke, że double hammock też pięknie odejmuje kilogramów! Tylko mi się go dłużej wiąże niż z krzyżem, więc na dłuższe spacery i tak wybieram z krzyżem
2 + 7 (2005-2018)