Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ulubiona chusta dziecka

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Bonita
    Miejscowość
    W-wa

Red face ulubiona chusta dziecka

Tyle piszemy o naszych typach, ulubionych, nośnych, limitach.... A co z preferencjami naszych dzieci?
    Moja Basia nie miała żadnych preferencji, lubiła każdą szmatę tak samo, aż pojawiły się w naszym stosie motyle didka. Basia uwielbia ją przytulać. Dziś spędziła masę czasu w hamaku z motyli, a zazwyczaj z hamaka uciekała. Nie jestem w stanie złożyć tej chusty, bo jak tylko Basią ją wypatrzy w moich rękach, od razu biegnie i rzuuuutem już leży na chuście i liczy paluszkiem motylki Gdy chusta leży na łóżku, Basia leży dokładnie na niej, wywraca się, barłoży, ale ciągle pozostaje na chuście. Nie widziałam żeby wcześniej jakąkolwiek chustę tak traktowała
    Basia 29/08/2009 Jacuś 15/08/2012

Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
    ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
    Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

Wiktorowi chyba wsio jedno, za mały jest, żeby zwracać uwagę, w czym się nosimy
    natomiast zauważyłam, że bardzo interesuje się indio gold - rubin, podoba mu się chyba kolor, jak szmata gdzieś leży na widoku, to czołga się do niej

Chustomanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Moja mała tuli bliźniaczkowe nino wczesniej jej się to nie zdażało z chustami

Chustofanka Awatar akana
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Mojemu Małemu wszystko jedno jaka chusta - siada na łóżku i się nią opatula - udaje, że jest zawiązany, czy też stara się mnie na szybkie wiązanko namówić
    M /2005/, B /2010/ i H /2013/

www.collane.pl

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Tośka lubi didka aprila- sama wyciąga z szafy i mnie napastuje, żeby ją zamotać, (ale to moja ulubiona chusta) albo macha łapkami jak ptaszek, bo chce tulika sowy w celu wiadomym natki rzadko używam, więc nie daży jej sentymentem, maruyama czasami.... dzisiaj ciotce porawała chustę sotrchena i ni echciała oddać, bestyjka taka czerwono-żółto-pomarańczowa... może powinnam zmienić kolory...?

Uprawnienia umieszczania postów