Pozdrawiam mamę![]()
Pozdrawiam mamę![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Ja, ja. Również pozdrawiam
Też byłaś czy chodzi o występ w TVP? Bo nikogo innego w chuście nie zauważyłam, ale dzieci biegających wokół było sporo.
(A jeśli byłaś to może masz jakieś uwagi co do wiązania - jeszcze nie mam wielkiej wprawy i wskazówki mile widziane)
Alicja 27.02.2011
Ja widziałam w TVPPozdrawiam
Byłam, ale moja dziewuszka w wózku. Jak zobaczyłam Was z chustą i kamerę z drugiej strony, to chciałam się zakładać, ze dziennikarka Ciebie wyhaczy od razuWiązanie super
![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
O, to fajnie, bo ciągle się stresuję, że kolanka, że dociągnięcie, że krzywo itd![]()
Alicja 27.02.2011
Czy to ta sama mama co w telewizji?Bo widziałam i gratuluję
![]()