Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Witam :)

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Lisów

Domyślnie Witam :)

Witam

Powinnam tutaj trafić dawno temu, ale jakoś tak wyszło, że dopiero teraz. Zaglądałam tu tak często jak się dało i bardzo mi się spodobało. Głównie czytałam i pytałam. Trafiłam przypadkiem, bo usłyszałam że jest coś takiego cudownego dla każdego rodzica jak chusta i tak google: chusta i jestem.
    Mały jeszcze śpi

Jestem mamą , i jak się niedawno okazało . W związku z ostatnim lekarz gin zalecił odstawienie małego, tylko jak to wytłumaczyć facetowi, który ząbkuje i bardzo mnie potrzebuje (mama 24h na dobę), że to już koniec. Posiłki dostaje w zgodzie z BLW dzięki Wam Prawie w zgodzie, bo babcie mają czasem inne wizje, ale i tak wszystko ląduje w łapkach uparciucha na całe szczęście mój mały wie czego chce od początku i jestem z tego dumna.

Doradca laktacyjny również mnie nastraszył że szkodzę jednemu i drugiemu dziecku, nie licząc siebie i sławetnej osteoporozy. Pewnie chodzi im o to że pierwsza ciąża była zagrożona, kilka razy lądowałam w szpitalu i musiałam prawie cały czas leżeć, czego serdecznie nie cierpiałam i myślałam, że ściany zjem żeby tylko ludzi zobaczyć i choć przez chwilę pogadać.

Co dziwne pediatra zaleciła karmić małego przynajmniej do roczku (choć powiedziała, że można do 5 miesiąca ciąży) tylko zmienić witaminy na inne. W razie czego to mam kupić kozę mleczną i przestawić małego. Tylko jak go karmić skoro on czasem pije z kubeczka doidy, a butli nigdy w życiu nie miał w rączkach.

Dzięki Wam mój kręgosłup jakoś się trzyma, mam zalecony basen, może się uda przełamać strach przed taką ilością wody i w końcu nauczę się pływać.

Facet prawie nocnikowy, grubsze sprawy zawsze lądują w nocniku, trochę gożej wychodzi z siku, w dzień pieluchy wielo (kurcze również dzięki Wam ), zaś nocki i wyjścia wstyd się przyznać, ale jednorazowe. Mąż jak dotąd toleruje chustę w domu, zresztą tak jak dziadki i okolica, zaś z pieluchami raczej gorzej i dlatego wyjścia muszą być w jednorazówkach, coby ktoś nie zobaczył.
    Pewnie na jednej się nie skończy zastanawiam się nad jakąś krótką bądź kółkową, o czym mąż nie wie
    Niestety na spotkanie chustowe do tej pory nie udało mi się trafić mam nadzieję że to się zmieni.

Nie wiem czy tak można się rozpisywać w tym wątku, ale to tak w skrócie o mnie aktualnie

Podsumowując kocham moich chłopaków, dzidzię i chustę tęczową
    Zęby idą czy co? Nic tylko nosić by się chcieli
    Czasem sił brak

Wszelkie płatności i korespondencja wieczorami jak nie przysnę przy dzieciach
    Korzystam z telefonu bywając tutaj więc proszę wybaczyć pisownię, czasem durnie poprawia.

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Wzorcowa mama .
    Witaj serdecznie!

Chusteryczka Awatar goshya
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Witaj
    Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

witamy

ale czemu - wstyd się przyznać, że jednorazowe? ja od początku jadę na pampkach i nie mam zamiaru tego zmieniać, jeśli miałabym drugie dziecko, to też jednorazówki

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

witaj

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Salve!
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl