Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: zaciągnięta nitka w Nati

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków / Nisko

Domyślnie zaciągnięta nitka w Nati

Dziewczyny, mam pytanie: moja nati (kupiona u źródła) przyszła do mnie z zaciągniętą nitką. Myślałam, że się to zdarza i że to normalne, ale teraz zabieram się do jej sprzedaży i z tego, co widzę, to zaciągnięcia obniżają cenę chust. Myślicie, że da się ją jeszcze reklamować?
    Chodzi o zwykły bawełniany pasiak kupiony w kwietniu.

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

napisz do natibaby może

Chustomanka
    Miejscowość
    Glajwic

Domyślnie

u mnei tak przyszły ważki - może nie z zaciągniętą nitką, ale była taka widoczna krecha - część nitki nie była wpleciona w wątek tylko powstała taka jakby pętelka (jak się odszuka ważkowo-lniany wątek to tam są foty)
    Napisałam od razu do nich i obcięto mi z ceny
    Osobiście uważam, że ten defekt nijak się ma do noszenia. Znaczy - nie ma na to wpływu.
    A i estetycznie niekoniecznie, bo... go nie widać po zamotaniu

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków / Nisko

Domyślnie

Zwrócą mi różnicę między ceną chusty normalnej i z okazji cenowych, zawsze coś.

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

u elevila takie zaciągnięcie to standard...i to zwykle nie jedno i nawet to już ludzi nie bulwersuje dopiero dziury były reklamowanie i to nie wszystkie chyba uznano?
    więc moim zdaniem to naprawde fajnie z strony nati ze zaliczyła to do chust z okazji cenowych i zwraca różnice
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków / Nisko

Domyślnie

Prawda? Też jestem zbudowana takim podejściem.

Chustoholiczka Awatar sag8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saskia Zobacz posta
    Dziewczyny, mam pytanie: moja nati (kupiona u źródła) przyszła do mnie z zaciągniętą nitką. Myślałam, że się to zdarza i że to normalne, ale teraz zabieram się do jej sprzedaży i z tego, co widzę, to zaciągnięcia obniżają cenę chust. Myślicie, że da się ją jeszcze reklamować?
    Chodzi o zwykły bawełniany pasiak kupiony w kwietniu.
    ja ostatnio sprzedawałam swoje paski i tuz przed sprzedażą zauważyłam zaciągnięta nitkę... więc wzięłam igłę i tę nitkę (jak to powiedzieć) wciągnęłam. w sensie takim, że igłą trochę pociągnęłam tą nitkę trochę powyżej zaciągnięcia i trochę poniżej aż się wyrównała... i wyszło jak nowa.

co do zakupów w Nati, też miałam 'małe' przejście, chusta do mnie przyszła pozaciągana, zabrudzenia coś jak od rdzy i zdawało mi się, że była noszona... odesłałam, w zamian dostała druga już OK i zwrot za przesyłkę...

Uprawnienia umieszczania postów