Pokaż wyniki od 1 do 20 z 862

Wątek: rapalufanki :)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar iwotree
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja moją po praniu i wysuszeniu łamałam razem z mężem tak jak się kiedyś lniane obrusy wyciągało - jeśli wiesz o czym mówię. Najpierw skręcałam na całej długości i ciągnęliśmy z dwóch stron do siebie jak linę, potem po kawałku do siebie po krawędziach i na skosy. Chwilę to zajmowało ale efekt naprawdę niezły
    IKropek! Natalka 11.06.2014

Chustonówka Awatar emka82
    Miejscowość
    Poznań/Luboń

Domyślnie

Ire a nie chcesz tej "mojej" rapalki, bo zwalniam. Tzn. miałam ją kupić, ale muszę odpuścić niestety :/ : http://olx.pl/oferta/chusta-do-nosze...8-ID6xhft.html

Chusteryczka Awatar Ire
    Miejscowość
    Kraków NH, Suwalszczyzna zawsze :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emka82 Zobacz posta
    Ire a nie chcesz tej "mojej" rapalki, bo zwalniam. Tzn. miałam ją kupić, ale muszę odpuścić niestety :/ : http://olx.pl/oferta/chusta-do-nosze...8-ID6xhft.html
    emka, chyba jednak jeszcze popoluję, może znajdę i krótszą i tańszą, mam jeszcze kilka miesięcy, a może pokocham kangurka i na jakiś czas moja krótka vatanai mi wystarczy..?

iwotree, Wiem czym mówisz więc popróbuję. Choćby puścić ją dalej to jednak złamaną w miarę
    od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
    od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
    od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3

Chustonoszka

Domyślnie

oj zastanawiam si enad chusta rapalu pailey, 3 lata temu uzekla mnie jak cork abyla mala, ale jakos nie weszlam w chusty. Strasznie mi si epodobaja kolory i te "oczka".
    Inne chusty tez sa fajne, ale ta i cene ma przystepna. Doradzcie mi czy decydowac sie, wkoncu, kto jak nie wy mi doradzicie. Czy dla malutka miesiecznego bedzie dobra od razu?
    L9.08.2011 jak ten czas leci
    S30.3.2015 doczekaliśmy sie kolejnego cudu

Chusteryczka Awatar Emila
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nadzieja05 Zobacz posta
    oj zastanawiam si enad chusta rapalu pailey, 3 lata temu uzekla mnie jak cork abyla mala, ale jakos nie weszlam w chusty. Strasznie mi si epodobaja kolory i te "oczka".
    Inne chusty tez sa fajne, ale ta i cene ma przystepna. Doradzcie mi czy decydowac sie, wkoncu, kto jak nie wy mi doradzicie. Czy dla malutka miesiecznego bedzie dobra od razu?
    Mam tą rapalkę, nawet chcę sprzedać, ale jednak dla takiego maluszka poszukałabym czegoś bardziej miękkiego (choć ona nie jest jakoś mocno sztywna).
    Michał - 16.03.2014

Chusteryczka Awatar Sowa
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Kupiłam czerwoną Rapalkę, jeszcze do mnie nie przyszła i teraz drżę, że się okaże totalną deską... Ale bardzo mnie kusiło, żeby chociaż spróbować z tą chustą. Zobaczymy
    A. VI 2014

Chusteryczka Awatar ewula
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Może którąś z rapalufanek zainteresuje ten wzór na all, nigdy go w sumie wcześniej na sprzedaż nie widziałam
    http://allegro.pl/chusta-bebelulu-ra...571317748.html
    Adaś - 22.IV.2012 i Ania - 08.III.2014

Uprawnienia umieszczania postów