cenki fajne ale szkoda że to nie paisleyki![]()
cenki fajne ale szkoda że to nie paisleyki![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
ścięli już jakiś czas temu i nie ma ani jednej, ostatnie lawendowe były na allegro M i L w tej cenie, jak się zastanowiłam nad tym, że chcę, to już nie było
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Ja mam rapalke liliową we wzorki kwiatowe, uwielbiam ta chustę, zakupilam juz ciut "złamaną". Mimo iz to była moja pierwsza chusta to bardzo sobie ja chwalę, teraz poszukuje innych wzorów![]()
Tak, ścinali kiedyś do 99, potem podnieśli do chyba 139, teraz znowu promocja i to takaSzkoda że wszystkie gładkie, bo bym się normalnie skusiła, za taką cenę... Moje (a w sumie mojej Pannicy) koty są bombowe
I miękną z dnia na dzień...
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
to już się będziemy kusić na te z drugiej ręki tylko...
potwory też miękną bardziej i bardziej![]()
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Ja nabyłam drugą, tym razem czerwoną, bo mam już niebieską z meszkiem i to dwie zupełnie różne chusty!
Niebieska jest grubsza i dużo węższa, a czerwona właśnie uratowała mój plecak prosty, nic spod pupy nie wychodzii jestem nią zachwycona. Za to niebieska trzyma jak beton.
I zapytam przy okazji, czy nie wiecie czy te rapalki beżowo-kremowe, takie jasne, to ta pierwsza czy druga wersja? Marzy mi się farbowana, ale właśnie taka szersza, bez meszku.
Nabyłam 3 rapalke w potwory
Nową
Poprzednia uległa uszkodzeniu w trakcie uprowadzeniaco prawda obrażenia okazały się być mikroskopijne jednak czułam wielki niedosyt... i udało się mam 3 potworną szmatę
czekam na jeszcze jedną rapalke![]()
![]()