Pokaż wyniki od 1 do 20 z 862

Wątek: rapalufanki :)

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    ROD Pokój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Celebrianna Zobacz posta
    Ja wyprzedalam prawie wszystkie chusty i zostawilam sobie wlasnie rapalke turkusowa w cycate ludziki Choc trudno ocenic po jednej chuscie, uwazam ze to porzadna, skosnokrzyzowa szmata. No i ten wzor, lubie takie nie-banaly Nosi super, jest pieknie uszyta (w sensie szwy, metki, kieszonka - wszystko na tip top). No i ceeena - normalna w odroznieniu od niektorych gorszych "mercedesow". W przypadku stosunku jakosci do ceny rapalka jest swietna Rozumiem Was bebelulufanki i lacze sie w lubieniu
    Super, że jesteś zadowolona Ja przyznam szczerze - tęsknie za tą szmatka i groszkowy haft mi po głowie chodzi- muszę pomeczyć producenta, może coś jeszcze wygrzebią

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lominia Zobacz posta
    Super, że jesteś zadowolona Ja przyznam szczerze - tęsknie za tą szmatka i groszkowy haft mi po głowie chodzi- muszę pomeczyć producenta, może coś jeszcze wygrzebią
    obawiam się ze już jest tylko to co na stronie mamuki...
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chustofanka
    Miejscowość
    Skierniewice

Domyślnie

Bebelulu to chusty od których zaczęłam zgłębiać chustowy temat. Napaliłam się wtedy na czerwoną łowicką rapalkę, ale poczytałam na forum, ze zbyt sztywne dla noworodka i odpuściłam. Teraz od dłuższego czasu szukam i nikt nie sprzedaje. Na razie kupiłam sobie czerwoną kółkową z łowickim haftem i kocham ja za ten cudny energetyczny kolor, choć z kółkowymi ciężko mi się dogadać. I jeszcze bardziej pożądam wiązanki.
    Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)

Uprawnienia umieszczania postów