Pokaż wyniki od 1 do 20 z 95

Wątek: Nosidło ERGONOMICZNE Eco Womar

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olban Zobacz posta
    no ale pozwolenie na nosznie przodem http://allegro.pl/womar-nosidlo-nosi...683685530.html porażka..
    ale to nie dotyczy nosidła eco, tylko ich starego produktu; dajmy im szansę na zmiany

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia83 Zobacz posta
    ale to nie dotyczy nosidła eco, tylko ich starego produktu; dajmy im szansę na zmiany
    Popieram gosię83. Oceniajmy konkretny produkt.
    www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
    www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
    www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami

Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

to ja przepraszam...

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

a możecie mi powiedziec jakie wymiary ma to nosidło, głównie chodzi mi o panel
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoholiczka

Domyślnie

szerokość gdzieś już podawałam, długości nie mierzyłam ale teraz Pyza śpi i nie bede skrzypieć chustową szafą

Chusteryczka Awatar mamafranka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

dziękuję za możliwość testowania
    to i ja piszę recenzję, zdjęć niestety nie mam
    - Wizualnie nosidło bardzo mi się podoba, materiał (wzór i faktura) jak dla mnie super

-za duzo wypełnień, ciązko mi było założyć na plecach, Franek plłtał sie w tych wewnętrzynych pasach i to była porażka
    - Pas biodrowy ok, ale nie umiałam dociągnąć klamry jak już załozyłam jest dla mnie sposób ta kieszonka na pasie przy noszeniu z przodu ok, ale na plecach to do niczego nie przydatna
    - past naramienne ok, dobrze wypełnione, ale nie mogłam ich dociągnąć i Franej wisiał mi za nisko
    - sliniak do niczego mi sie nie przydał
    - kapturek taki trochę bez sensu, albo ja się z nim nie dogadałam, bo komletnie nie trzyma głowy

Ogólnie nosidło fajne, cena kusząca, ale wymaga kilku poprawek

Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny, narysować słońce roześmiane, zbudować domek z klocków. Małe raczki potrafią spleść się nad szyją i otrzeć łzy. W małych rączkach mieści się cała miłość.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie niebieskie

nosidlo wizualnie ładne, kolorek tez

plusy
    + dobrze wypełniony pas biodrowy. plus za zapiecie klamry na wypelnieniu przez co nie uciska
    + pasy naramienne dobrze wypełnione jak i boki panela

minusy
    - za krotki panel. konczył sie ponizej łopatek, przez co moj ruchliwy dwulatek mial za duzo swobody i spokojnie sie odchylał do tylu
    - za daleko wypelnione pasy naramienne. mimo ich maxymalnego skrócenia byly za dlugie przez co mały nie byl do mnie "przyklejony" i siedzial za nisko mi na plecach.
    - kapturek nie przydatny w momencie zasniecia dziecia. jako ochrona przed warunkami atmosferycznymi tak, ale nie jako pomoc przy "latającej" główce. przy zamocowaniu go potrzebna pomoc osób trzecich
    - zbyt słabe przeszycia gumek okalających pasy. nosidło prawie nowe a szwy juz nie wytrzymmują
    - wewnętrzne pasy nie przydatne, szkoda ze nie mozna ich odczepic

nosidło testowane tylko w domu. ze wzgledu na zbyt nisko osadzone dziecko i za duzy luz miedzy nami bałam sie wyjsc na spacer

Uprawnienia umieszczania postów