www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
to ja przepraszam...![]()
a możecie mi powiedziec jakie wymiary ma to nosidło, głównie chodzi mi o panel
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
szerokość gdzieś już podawałam, długości nie mierzyłam ale teraz Pyza śpi i nie bede skrzypieć chustową szafą![]()
dziękuję za możliwość testowania
to i ja piszę recenzję, zdjęć niestety nie mam
- Wizualnie nosidło bardzo mi się podoba, materiał (wzór i faktura) jak dla mnie super
-za duzo wypełnień, ciązko mi było założyć na plecach, Franek plłtał sie w tych wewnętrzynych pasach i to była porażka
- Pas biodrowy ok, ale nie umiałam dociągnąć klamry jak już załozyłam jest dla mnie sposób ta kieszonka na pasie przy noszeniu z przodu ok, ale na plecach to do niczego nie przydatna
- past naramienne ok, dobrze wypełnione, ale nie mogłam ich dociągnąć i Franej wisiał mi za nisko
- sliniak do niczego mi sie nie przydał
- kapturek taki trochę bez sensu, albo ja się z nim nie dogadałam, bo komletnie nie trzyma głowy
Ogólnie nosidło fajne, cena kusząca, ale wymaga kilku poprawek
nosidlo wizualnie ładne, kolorek tez
plusy
+ dobrze wypełniony pas biodrowy. plus za zapiecie klamry na wypelnieniu przez co nie uciska
+ pasy naramienne dobrze wypełnione jak i boki panela
minusy
- za krotki panel. konczył sie ponizej łopatek, przez co moj ruchliwy dwulatek mial za duzo swobody i spokojnie sie odchylał do tylu
- za daleko wypelnione pasy naramienne. mimo ich maxymalnego skrócenia byly za dlugie przez co mały nie byl do mnie "przyklejony" i siedzial za nisko mi na plecach.
- kapturek nie przydatny w momencie zasniecia dziecia. jako ochrona przed warunkami atmosferycznymi tak, ale nie jako pomoc przy "latającej" główce. przy zamocowaniu go potrzebna pomoc osób trzecich
- zbyt słabe przeszycia gumek okalających pasy. nosidło prawie nowe a szwy juz nie wytrzymmują
- wewnętrzne pasy nie przydatne, szkoda ze nie mozna ich odczepic
nosidło testowane tylko w domu. ze wzgledu na zbyt nisko osadzone dziecko i za duzy luz miedzy nami bałam sie wyjsc na spacer