wygląda ciekawie, też bym z chęcią przetestowała
wygląda ciekawie, też bym z chęcią przetestowała
wygląda ciekawie ,ale pas biodrowy dla mnie za maly....ale może eco 2 ?to prosim też eco 2 do testów to ja pierwsza![]()
jeśli chodzi o mnie to wizualnie mam kilka "zastrzeżeń" (ale to bardziej chodzi o moje osobiste preferencje) i bardzo jestem ciekawa wymiarów i Waszych wrażeń po testach
Czy te pasy naramienne są normalnej szerokości czy raczej wąskie?
Jeśli cena okaże się prawdą to całkiem przyjemnie
Jak się nie mylę to jakoś rok temu było głośno że Womar planuje wypuszczenie ergo i tak czekałam i czekałam aż myślałam że przegapiłam i proszę w końcu jest![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
fajnie
czyli teraz będzie można znajomych spokojnie przekonywać do ergonomików - jeśli będą mogli je znaleźć w zwykłych sklepach i w ludzkiej cenie (czyt.nie koniecznie będą mieć poczucie, że próbuję im wcisnąć jakieś dziwne wynalazki, a za to będą mogli obejrzeć, przymierzyć, kupić/zamówić na prezent nowe nosidło, a do tego wszystkiego ja nie będę musiała robić za pośrednika)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
miałam wczoraj coś jeszcze dodać bo byłam po 2 godzinnym spacerze z 9 i pół kilową Pyzą na pleckach ale wredna i podstępna burza znienacka napadając odcięła mi prąd
Dlatego dopiero dzisiaj piszę.
Wymiary:
pasy ramienne 8 cm - dla mnie ok bo mi szersze wiecznie z ramion spadały (mam tzw. okrągłe ramiona).
zaraz uzupełnię recenzję, żeby nie szukać po postach