nie wiem, co ja z ta sobota sobie ubzduralam, przeciez agata wraca w niedziele![]()
![]()
przepraszam wszystkich za zmyle!
nie wiem, co ja z ta sobota sobie ubzduralam, przeciez agata wraca w niedziele![]()
![]()
przepraszam wszystkich za zmyle!
i pewnie dopiero w poniedziałek się dowiemy czy jesteśmy szczęśliwymi posiadaczkami....
a ja już myślę co sobie kupić na otarcie łez jak silka nie dostanę
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
hm... uzywanego silka?Zamieszczone przez hanti
![]()
![]()
a nieZamieszczone przez tulipowna
ja silka chcę z ciekawości, jeśli miałabym do wyboru silka albo wełenkę z miejsca wybieram wełenkę. Więc jeśli go nie dostanę znaczy że nie był nam pisany![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
to sie przyznam, niech juz bedzie - silk mnie nie rusza wcale. jak dla mnie to zoltawa, cienka szmata - ani troche nie wzbudza we mnie zadzy posiadania. lakomie spogladalam na te elipsy kaszmirowo-jedwabne, ale cena oszalamiajaca. a welna i owszem, podoba mi sie, nawet w pasiakach - fajnie nosi![]()
no to ja też się przyznam,nie kupuję elips,bo kupuję....
KATJĘ WEŁNIANĄ!!!
Zamieszczone przez magda1980
...I magda uszyje z niej sobie włosienice na pokute za wszelkie chustowe grzechy
A tak w ogóle to te elipsy mi do Ciebie, magda,nie pasowały. Zaczynałam sie zastanawiać,czy nie masz jakis zaburzeń behawioralnych,ale...widze,że JEDNAK wszystko jest ok![]()
PS. Siostra zamówiła aare z wełna, nie moge sie doczekac jak pomacam.
pierwsze wrazenie - dosyc sztywne, ale po zamotaniu sa doskonale! sprawdzane na katjiZamieszczone przez nata76
![]()
za chwile wkleje kilka fotek w dziale REKLAMA (na pokuszenie)![]()
![]()
![]()
Zamieszczone przez tulipowna
Tulipowna....wklejaj,wklejaj...tylko,czy ja mam tam wchodzić? JUż mnie skusiłaś nowym Lucky Baby EDENEM, na który czekam z niecierpliwością...........![]()
magda1980 - no to gratulkii witaj w klubie, ja nabylam aare z welna - i nosi niesamowicie
![]()
a na razie naprawde nie kusi mnie na silka, ale trzymam kciuki za wszystkie, ktore zamowily![]()
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
kibicujemy?
http://cgi.ebay.de/Didymos-Tragetuch-El ... 286.c0.m14
ale dlugi link...help
moze byc ciekawie... 1 dzien i 11 pilnowaczy![]()
sliczne te elipsy![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
nie wiem czy jest Wam znany poczatek tego zamieszania...
a bylo to tak:
ktos z Holandii wpisal w wyszukiwarke na stronie Didymos "seide" i tylko dlatego trafil na ta strone z chustami, przez normalne menu strona nie byla jeszcze dostepna po czym podzielil sie ta wiedza na forum
kolejny ktos puscil ta wiadomosc na TBW, gdzie ktos z Rabeneltern ja przeczytal i tam znalazlam ja ja![]()
na poczatku nawet sie jeszcze ceny nie zgadzaly...
mam nadzieje, ze petisu udalo sie dostac wszystkie zamowione chusty, ciekawa jestem Waszych wrazen
ech...Zamieszczone przez Nymphadora
dziwna historia...
dlaczego dziwna?
a dlaczego nie?Zamieszczone przez Nymphadora
Zamieszczone przez pasja
![]()
![]()
![]()
Zamieszczone przez Ania
![]()