a mi się wszystkie chusty podobają- bo na razie niewiele znam hihi
a za darmo to już w ogóle bym brała jak leci...![]()
Nie przemawiaja do mnie zupelnie wspomniane juz szkieletorki vel plemniczki (chociaz z tych jakze piekne bobasy powstaja)
Oraz:
- wielorybki - nie wiem czy dobrze kojarze, ze to Vatanai. Natomiast do blekitnych rybeczek Didymosa absolutnie nic nie mam i chetnie bym sie pokusila o zakup, gdyby a) w kolejce nie czekalo kilka innych, bardziej porywajacych me serce chust; b) stan konta byl powiedzmy NIECO wyzszyInna sprawa to taka, ze malzowi szanownemu rybeczki bardzo do gustu przypadly i pewnie gdybym powiedziala, ze juz takowe chce kupic to podejrzewam, ze nie mialby nic przeciwko
no, ale ten punkt "a)"...
-EllaRoo Ysabel
- Hopp Amsterdam i Lille
A tak poza tym to nie zarzekam sie na zadna chuste, bo widziec fragment w internecie a zobaczyc zdjecie w czasie noszenia i na lonie przyrody w dodatku - zmiana zdania gwarantowana - przynajmniej w moim przypadku.
Tulipowna - sprawilas, ze Katia stala sie jedna z chust, ktore baaaaardzo chcialabym miec! A M moj poprostu sie nia zachwycil!
Powinnam chyba wykorzystac jego zachwyt![]()
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Dla mnie najtragiczniejsza chusta swiata to leo rouge.
Wielu bym nie chciala:
- babylonia fruit coctail - nie kumam, jak to moze sie komukolwiek podobac
- girasol teczowy - styl Dody
- kratka bebiny - no comments
- didek laura - styl bazarkowy
- didek Martin i Storch Albert
- Nati Marsylia, Capri
Wciąga chustowanie, oj wciąga
Jak tutaj już nieraz napisano - za darmo przytulę każda ale to każda chustę - zawsze można zafarbować lub sprzedac dalej
Stanowcze nie mówię - zielenią (nawet piękna Tessta mnie nie złamała) i różą (choś prawie kupiłam misie z wełną w tym kolorze) oraz kratkom wszelakim.
Inne -![]()
![]()
hay no problema!
Prawdą jest, że chusta nawet tak która wydawala się najbrzydsza, jak się w nią zamota - można zmienić zdanie, oj mozna....
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
nie ma najbrzydszejkażda szmata albo jest fajna - albo można ją pofarbować
Niektórych kolorów nigdy nie kupię (róże, pastele i niektóre pstrokacizny np...) bo po prostu do niczego by mi nie pasowały, ale w każdej chuście jakiś urok, albo potencjał dostrzegam
![]()
kasia, mama trójki ('99, '01, '07)
Na razie: ptactwo - niechby nawet ozdobne - mnie nie rusza, ale coś musi być w tym, co piszecie, więc może gdybym spróbowała okazałoby się, że nie są takie złe...
Raczej nic w różu, ale gdybym miała wolne środki, to może maruyama - zestawienie brudnego (przepraszam, to nie ma zabarwienia negatywnego) różu i brązu mnie przekonuje.
Raczej nie mówię misiom, szkielecikom, rybkom i innej florze i faunie - wyjątek to millefiori, dla którego robię zastrzeżenie jak dla maruyamy.
Aga,
mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)
oj tak, tez kompletnie nie w moim styluZamieszczone przez Skoki
Dodatkowo nie urzeka mnie bb strawberry, didymos millefiori, ani ten z misiami, ani z rybkami, i większość pasiaków też mi się nie podoba nie tylko didymosowych (wyjątkiem jest ulli, passion fruit, stare colorado 2 i jacob - po ciemniejszej stronie-choć to właściwie nie pasiak). Z pasków, jak dla mnie kompletną porażką jest simon![]()
![]()
Katja też jest dla mnie zbyt "ludowa"
Kiedy zapytałam męża, czy może leo natur nie kupić i pokazałam mu fotkę w akcji, to stwierdził, że wygląda jak wycieraczka i tym skutecznie skomplikował moje relacje z leosiem... Przynajmniej na jakiś czas![]()
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
wiem że w zyciu nie przygarnę Indio biało czarne/geanatowe. Ochyda, zbytnio kojarzy mi się z tureckimi swetrami i tandetą kononowicza. aczkolwiek Inne kolory, ca całkiem ale bez większego entuzjazmu. inaczej Zara![]()
ja nie lubię zielonej papryki, bleh![]()
takich didkowych z kilkoma kopniętymi rombami jak Elise, Jakob, Paul
nosidła mnie drażnią, a zwłaszcza jak mają jakieś klamerki(zwykłe szmaciane MT są ok)
nie lubię baardzo Johannesa, poza tym nie dażę miłością Vicky i leo marine i turkus
i wszystkich chust granatowych, ciemnoniebieskich
Katja bleh i Bjoern - i wszystkie podobne
![]()
..
A ja kupilam Toma... rozowego Toma.. dobrego, starego, cyrokowego Toma, ktorego uwazalam za jedna z brzydszych chust... Tom zostal potraktowany opakowaniem farby oliwka i jest teraz piekny...A jaki mieciutki i jaka ma fajna nosnoscOd teraz uwazam, ze nie ma brzydkich chust.. kazdej mozna podarowac nowe wcielenie
![]()
E pawiom nic nie pomożeZamieszczone przez Linda
chyba że je na czarno pofarbować
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
i zielonej papryce tez nic nie pomoze, chyba zeby byla to czerwona papryka![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Albo ją na czarnoZamieszczone przez wegielek
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Dagmara, ależ Ty mroczna kobieta jesteśZamieszczone przez Dagmara
![]()
Czerń rządzi....
Tylko dlaczego Lana Olive zamiast Style została zanabyta?![]()
hehe moich fioletowych też nie chciałaZamieszczone przez Ilonsa
![]()
Zamieszczone przez Ilonsa
![]()
![]()
![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007