Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Nosidło R&R warto kupić dla 10 miesięcznego dziecka?

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Nosidło R&R warto kupić dla 10 miesięcznego dziecka?

Na jak długo starczyło Wam nosidełko R&R ?Moja mała ma teraz około 8,5 kg i 78 cm wzrostu. Zastanawiam czy warto kupować? Czytając recenzje, większość podkreślała, że jest dla dzieci do ok. 1,5 roku. A ja nie chcę znowu wymieniać nosidła za kilka miesięcy ,bo okaże się za małe. Może polecicie coś w zamian.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez negrita Zobacz posta
    Na jak długo starczyło Wam nosidełko R&R ?Moja mała ma teraz około 8,5 kg i 78 cm wzrostu. Zastanawiam czy warto kupować? Czytając recenzje, większość podkreślała, że jest dla dzieci do ok. 1,5 roku. A ja nie chcę znowu wymieniać nosidła za kilka miesięcy ,bo okaże się za małe. Może polecicie coś w zamian.
    nie wiem czy mige się wypowiedzieć bo R&R nie miałam ale mam np. dwurozmiarowe Mt od Alci i spokojnie było dobre jak mała miała niecały rok chyba i teraz 2 latka tez jest ok.
    Polecam też nubigo od Zeldy.
    ale poczekaj na opinię dziewczyn posiadaczek R&R
    Synek 28.05.2003
    Córunia 09.05.2010
    http://cudanakijuicudawianki.blogspot.com/ jak spędzam wolny czas

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Mam R&R. Rzeczywiście świetne jest dla młodszego dziecka.
    Nie mniej wsadziłam Tymianka (2 lata i 8 osiem miesięcy). Dało radę. Nóżki, jednak nieco zwisały.
    Myślę, że nie ma nosidła idealnego. Z nim trochę jak z butami-trzeba dobrze dobrać rozmiar.

Chustomanka Awatar covu
    Miejscowość
    bujam w obłokach ;)

Domyślnie

imo zaraz bedziesz zmieniac. ja mialam pozyczone r&r i... ba Michaske bylo idealne, ale za kilka miechow mi wyrosnie i tyle...
    Kangurkowo
    Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia

Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

Uprawnienia umieszczania postów